Mer enn jeg kunne ønsket meg

dyrene, Lycke Othilie

Når jeg gikk gravid så hadde jeg mange bekymringer når det gjaldt Leah. Jeg var redd hun måtte flytte til pappa grunnet at vi skulle få barn. Jeg tenkte flere ganger at jeg var egoistisk ovenfor Leah siden jeg valgte å få barn. Leah er jo også gullungen min, og har en utrolig stor plass i hjertet mitt.
Når Lycke var tre dager gammel kom Leah på besøk sammen med pappa. Først holdt hun seg greit unna og var engstelig. Men vi maste ikke med henne og hun fikk gjøre ting i sitt tempo. Små bjeffet og knurret litt. Og la seg godt unna Lycke. Etter en times tid ble hun mer og mer nysgjerrig og holdt seg rundt Lycke hele tiden. Tittet og snuset på føttene hennes.

Søndagen som var ble Leah med hjem. Og hun har IGJEN overrasket meg skikkelig ♥️ Hun er rundt Lycke hele tiden. Slikker henne på henda og hodet, og snuser masse på henne. Ligger alltid i nærheten og piper når hun vil hilse på Lycke. Jeg er så utrolig glad og stolt! Jeg hadde aldri sett for meg dette i det hele tatt. Så dette er så mye mer enn hva jeg kunne bedt om!

Liker

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Ååå helledussan 😍 Så godt det går bra!
nouw.com/arielc
jgl
jgl,
Ja, det varmer hjertet mitt 😍 hihi
nouw.com/jgl
Landligelykke
Landligelykke,
Så flott! Her hadde vi en doberman når minstemann ble født for 13 år siden,en bedre familiehund og bestevenn til gutten skal du leite lenge etter <3
nouw.com/landligelykke
jgl
jgl,
Ja virkelig! Åå, det tror jeg på 💗 Er så koselig når dyr og barn knytter sterke bånd ☺️
nouw.com/jgl
HEP
HEP,
Ååå herregud så utrolig nydelig da! Godt at de har fått et så fint bånd <3
nouw.com/hep
jgl
jgl,
Jaa 💗 Det føles så godt! ☺️
nouw.com/jgl
tonevinningland
tonevinningland,
jgl
jgl,
Tusen takk🥰😚
nouw.com/jgl
vibeke
vibeke,
De blir nok bestiser de to der 😘
nouw.com/vibeke
jgl
jgl,
Det håper jeg 🙊😍
nouw.com/jgl