Lyst på en sunnere livsstil?

Jeg tenkte å fortelle litt om de forskjellige boksene jeg har i shoppen, og som jeg har et veldig fint tilbud på. Det er bare å sende meg en melding på tlf 92036106, om du lurer på pris 💚 I tillegg har du 90 dagers fornøydhetsgaranti, så er du ikke fornøyd får du pengene tilbake 😌

Ps. F15 har jeg også enda bedre tilbud på, så skriv evt hvilken av boksene du er interessert i!

Change 9 er en pakke som hjelper deg til å kickstarte en sunnere livsstil. C9 går over 9 dager, hvor du spiser sunt, lite kalorier og inntar Forever Living sine produkter, som er med i pakken. Det følger også med en shaker i tillegg til det på bildet ovenfor.
I håndboken, så står det hva du skal gjøre. Og den har masse fine oppskrifter som gjør ting litt lettere for deg!
Du kan lese mer om C9 HER! C9 finnes i smakene sjokolade og vanilje.

F15 - En sunn livsstilsendring med varige resultater krever tålmod og et program som hjelper deg med å oppnå et optimalt resultat av treningen, kostholdet og kroppsforutsetningene for å kunne nå målene dine.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1.

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostholdsråd, slik at det blir lettere for deg å holde deg på den sunne banen.

F15 er de nye pakkene som har kommet i shoppen, og har blitt veldig populære. Du kan sjekke ut mer HER!

VITAL5 - En smart grunnpakke som forenkler vegen til velvære på daglig basis. Inneholder fem av våre mest populære kosttilskudd: Aloe Berry Nectar, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+.

Du får også vital 5 i orginal smaken. Les mer om pakken HER!

Liker

Kommentarer