Gdansk

Jeg kan starte med å si at det var en fantastisk tur, og jeg skulle gjerne blitt der lenger sammen med Emil. Vi hadde det veldig koselig og det ble veldig mye shopping på oss - men aller mest julegaver ❤ Vi dro natt til onsdag, og var landet der ved 09- tiden. Flyturen tok absolutt ikke så lang tid, men reise til flyplassen og i tillegg være der et par timer før flyet går så dro vi ved 03.30 tiden på morningen. Så vi hadde hele onsdagen der nede, + at vi sovnet et par timer på dagen før det ble middag, shopping og kos! Vi var også innom dyreparken der nede, og noen dyr hadde det veldig trangt, mens andre hadde den store plassen og kose seg på! Så det var syndt på noen av dem, flere "kattedyr" som bare gikk langs gjerdet sitt på akkurat samme sted mens vi så på dem.. Veldig stressa dyr med andre ord😔 Ellers spiste vi masse god mat og rett og slett slappet av å koste oss!

Vi hadde den fine leiligheten som vi gjerne kunne blitt boende i, tror jeg! Haha
Så vi var veldig fornøyd med boforholdene vi hadde der nede, og i tillegg bodde vi midt i gågaten. Så det var bare supert! Og nærmeste naboen vår var en strippebule, som er på det nederste bildet i hjørnet. Det var veldig lite "shopping" i gatene - var noen souvernir butikker, men ellers resturanter og vekslesjapper for det meste. Men gikk vi litt så var det et veldig fint shoppingsenter, som vi var innom nesten alle dagene. I tillegg så tok vi taxi i ca 9 min og kom på et enda større shoppingsenter - så vi hadde nok å velge i! Og shopping ble det 😁 Masse nye klær til oss selv + en jakke til meg, og resten julegaver til familie.
Så landet vi på flyplassen 07.30, så vi måtte dra fra leiligheten kl 03 natt til søndag fra Gdansk. Men var veldig deilig å komme hjem tidlig også, så fikk vi god tid på oss hjemme og sovet litt før Emil skulle på jobb igjen 😊

Liker

Kommentarer