Dritt lei julen alt?

hverdagen

Kanskje ikke så rart.. Når er det du pynter til jul? Kan startet med å si det at å pynte til jul nå er alt for tidlig. Først kommer advent i vakre fargen lilla. Og når advent er over så pynter man til jul lillejulaften. Jeg får helt hakeslepp av folk som allerede har smakt på julemiddag og har satt frem julenisser. Det er ikke rart folk er dritt lei julen når den faktisk har begynt.
Julen har langt ifra startet nå, og den starter heller ikke imorgen.

Jeg husker så godt når jeg gikk på barneskolen, og hadde med meg en venninne hjem. Det var 1.desember og mamma var på jobb. Vi gikk i boden og hentet all julepynten, og startet å pyntet til jul. Det ble fint, og vi var veldig fornøyde. Men når mamma kom hjem, fikk hun sjokk, vi hadde vært flinke og det synes mamma og! Men jeg fikk beskjed om å pakke alt sammen og legge alt på boden igjen. Hvorfor? For julen starter ikke før 23.desemeber! Så enkelt er det.
Jeg blir trist når folk pakker ned julen 26.desember for da er dem dritt lei allerede. Og da har julen knapt begynt! Julen skal ikke ut før 20.dag jul. Det vil si at man pynter 23.desember og pakker sammen julen 13.januar ☺️🎅🏽 Så nå håper jeg alle har pyntet til advent og gleder seg til lillejulaften for å pynte til jul og teller ned dager til den store dagen - nemlig julaften!

Meg - Emil - pappa - Hilde - bikkjene ❤️🙈

Liker

Kommentarer