At kreften skal avgjøre hvordan livet ditt ender

hverdagen

Når man vet at kreften til slutt skal seire. Det er vondt, det er vondt å få beskjed om at personen ikke tåler cellegift, og at han nå bare skal ligge å vente på at kreften skal vinne. Det gjør så fryktelig vondt! Vondt å vite at han skjønner hva som skjer, og beskjeden han får vite sammen med oss. Vanskelig å ta avgjørelser foran familien sin, når man blir spurt om han ønsker å få ernæring for å forlenge livet eller velge å la det gå naturens gang og få slippe! Slippe et liv hvor du ligger ned dopet på morfin for å unngå smerter. At du ikke husker at familie er på besøk, og at du ikke har aning på hverken dato, tiden på døgnet eller hvilken ukedag det er. At du mest sannsynlig skal død innen 7-8 uker om du velger å ikke få ernæring intravenøs, det må være tungt å ligge der å vite det. Og vondt for oss familie rundt han!
Men man unner jo ikke en person ligge der å ha det vondt, selvom familien ønsker at han skal leve så lenge som mulig. Så er det ikke et liv verdt å leve.
At han mest sannsynlig aldri skal kunne stå opp fra sykesengen igjen, for kreftene er der ikke. Og det eneste han ønsker er å komme hjem i leiligheten sin igjen. Men man må bare skuffe og si at det vil nok aldri skje. Men vi alle håper jo på at du skal komme hjem i leiligheten din igjen!

Hele settingen er grusom, og at det er kreften som skal avgjøre er helt grusomt. Og at man ikke skal død av alderdom. Men faktisk av en sykdom som dreper så sinnsykt mange liv. Det er så jævlig urettferdig og tragisk!

Jeg håper i hvertfall at den siste leve tiden din blir uten smerter, så mye som mulig. Og at den siste tiden blir allikavel fin! 😔❤️ Og at vi nærmeste besøker deg så ofte som mulig. Helst hver dag!

Jeg er veldig veldig glad i deg, morfar! 🙏🏼❤️❤️

Liker

Kommentarer

EirinJulie
EirinJulie,
jgl
jgl,
wife
wife,
Tenker så inderlig på dere <3 Klem <3
nouw.com/wife
jgl
jgl,
Tusen takk, gode du ❤️ Klem tilbake 😘
nouw.com/jgl
pineapplesara
jgl
jgl,