Å starte i forever living

Det startet med at jeg lenge har lurt på det her, for det er så mange som driver med det. Og samtidig var jeg redd for så mye når det kom til det. Det og skulle lage Facebook side å få folk til å like det osv, synes jeg er skummelt. Men etter mye informasjon og slikt så hoppet jeg i det, og venninna mi sendte inn slik at jeg kunne bli forhandler i forever living. Så hun er nå min sponsor og veileder, som skal hjelpe meg om jeg trenger det.

Jeg måtte igjennom et kurs, og ta typ 4 "eksamener" om jeg husker riktig. Også får man tilgang til alt på siden. Også kan man starte med å f.eks bestille seg ting, som man kan prøve selv og som man selger videre. Det beste er jo å prøve noe selv så man vet hva man anbefaler til andre. Man starter som regel med å selge til familie og venner, og deretter å oppsøke andre man kanskje ikke kjenner. Kanskje legge litt prislister med info om deg selv i postkasser til naboer er jo også noe man kan gjøre, og invitere til homeparty hos seg selv f.eks 😊

Man kan tjene mye på det om man bruker mye tid og virkelig vil, det er jo opp til deg som person hvor mye du ønsker å legge i det. Men det tar jo tid for å oppnå et resultat. Det viktigste er å ikke gi seg, og gi det litt tid. Også må man få folk til å ville jobbe med det og bli med i teamet ditt. Det er også masse arrangementer og slikt man kan delta på, for å lære og ha det gøy med kollegaer.

Når man handler så sparer man opp noe som kalles CC og da går man opp i nivå. Det beste er å kjøpe noe for 2 CC ved første eller andre bestilling.

Når man begynner så får man beskjed om å klare 6 CC på 3 mnd, for å få en kompetanse. Det kan du jo enten velge om du kjøper selv eller om andre bestiller av deg 😊

Forever Living er det man kaller network marketing eller også team marketing.. Det er en forretningsmodell som bruker personlige anbefalinger for å markedsføre og selge et foretaks produkter eller tjenester..

Du bestiller varer som kunder vil kjøpe av deg, eller så kan du kjøpe til eget bruk.. Som ny forhandler får du 15 % rabatt på varene du kjøper, når du kommer til neste nivå som er assistant supervisor får du 35 % rabatt, neste der er supervisor som gir deg 38 % rabatt osv osv..
Så når du selger varene videre for utsalgspris, så tjener du penger på de:)

Får du med deg noen i teamet ditt som også vil bli forhandler så tjener du penger på at du verver de:)
Og når du kommer til nivået supervisor, så får du bonus av det teamet ditt kjøper..

Ofte i andre lignende ting som mary kay osv, så må man handle for så og så mye for å begynne, sånn er det ikke i Forever.. Her kan du kjøpe akkurat hva du vil!
Og når du har kommet til et nivå, så faller du aldri ned igjen på start hvis du ikke er aktiv, det skjer blant annet i mary kay..

Mange tror dette er pyramide, men det er det absolutt ikke.. For i Forever så kan man tjene mer og komme lenger opp enn sponsoren sin, det kan man ikke i pyramide spill.. 😊

Etter hver som man klatrer oppover, så kan man få car plan, som går ut på at man får så og så mye penger i måneden i 12 måneder:)
Man får store bonuser, flere reiser i året betalt av Forever.

Jeg syns det er kjempe gøy. får opplevd så mye, pluss at man får ros når man gjør noe bra, pluss at temaet og sponsoren hjelper til hele veien hvis det er noe..

Det er enkelt hvis man gidder å gjøre noe, snakke med mennesker om det, poste på face/insta og sånn☺️

Med en gang man har kjøpt et produkt, så er du registrert, og det er du inntil den dagen du melder deg ut.
Men uansett, aktiv eller ikke, man betaler bare for det man kjøper, ikke noe års betaling og sånn dritt.. Bare det man bestiller.

Er ganske ny selv, så kan være noe som er glemt.

Om det er noen som lurer på noe, så ta gjerne kontakt med meg:
[email protected]
https://www.facebook.com/foreverliving.jgl/

Liker

Kommentarer