Nu kommer kylan och vintern. Och vi vet alla bad det betyder, torr och svidande hud.

Och jag har hittat min lösning för detta problemet! Och jag tycker ALLA borde ta del av min lösning, för detta är något som verkligen hjälp mig få tillbaka min mjuka mysiga och fylliga hud.

Det finns Exklusivt och milt hudvårdsprogram som passar utmärkt även för känslig hud. Aloe vera är basen i alla produkter, som också innehåller ämnen som kollagen, vitaminer och örter.

Aloe Fleur de Jouvence (ungdomens blomma) består av sex olika samverkande produkter i ett komplett hudvårdsprogram, där appliceringsborste och spatel ingår. Preparaten kan köpas separat, men det är genom deras inbördes samverkan som man får bästa resultat.

I serien kombinerar vi Aloe verans hudvårdande egenskaper med eteriska oljor, örter, vitaminerna C, E och B5 samt kollagen. De milda, lyxiga produkterna fungerar även för känslig hy.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag sitter på flyget emot Kroatien för att spendera en vecka där tillsammans med min svärmor!
Jag är så grymt taggad!
Och jag måste bara skryta lite, jag har nog aldrig varit så här nära med någon innan, min svärmor är verkligen min bästa vän, vi skrattar alltid ihop, hittar på saker osv.
Hon hjälper mig när jag har problem och hon är allmänt underbar!
Ser verkligen fram emot att få resa bort en vecka med henne!

Det kommer bli U.N.D.E.R.B.A.R.T 👌

Och inför resan har jag tagit hand om min kropp betydligt bättre.
Jag har bland annat använt mig av en Tooth Gel som gjort mina tänder vitare.
Jag har använt mig av proteinpulver och kosttillskott för att gå ner några kilon och jag har lagt grundbrännan så jag inte blir helt sönderbränd i Kroatien.

Produkterna som jag använt mig av finns nu till rabattpris!
2 tuber Aloe Vera gelly för 329kr (värde 400kr)
1 Forever ultra proteinpulver + Forever Therm kosttillskott för 529kr, (värde 829kr)
2 tuber Forever bright Tooth Gel för 200kr (värde 300kr)


Hör av er för att få veta mer! Dessa rabatter finns på HELA sortimentet!
Gör som jag och välj en bättre livsstil med hjälp av Forever livings produkter! 😍

Likes

Comments

Alltså har nog aldrig varit så här tacksam för Aloe Vera Gelly.
Har försökt få grundfärg idag för att undvika att bli helt sönderbränd i Kroatien.
Som ni ser gick det lite för långt 🙄

Tack Gud för att jag hade Aloe Vera gelly hemma, denna tub borde ALLA ha hemma 😅

Info om produkten!

Aloe Vera Gelly
Plantan själv – i en tub. Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly absorberas snabbt av huden, den lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten. Använd på hud som behöver den.

Användandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig. Aloe Vera Gelly innehåller stabiliserad Aloe vera i geléform som kan användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, är fuktighetsbevarande och lugnar och vårdar huden. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inte fett och kan därför till och med användas som ögonkräm.

Tillsammans med Aloe Propolis Creme blir den en utmärkt frisyrgelé. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester.

Innehåller inte parfym.

Anvisningar

Rengör huden noggrant. Applicera frikostigt och ofta.

Hudvårdande stabiliserad Aloe vera i geléform
Absorberas snabbt
Tillför fukt
Lugnande och fuktighetsbevarande

Likes

Comments

Dessa två har jag använt mig av för att få minska magen framförallt nu innan jag åker till Kroatien. Och jag är helt i chock över resultatet


Kunde inte varit nöjdare och nu kan jag äntligen åka till Kroatien och med stolthet visa upp mitt resultat! 👊

Forever Therm
Kosttillskott med fullt fokus på ork och förbränning. Innehåller åtta vitaminer, däribland vitamin C, B2, B6, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning. Forever Therm™ innehåller även extrakt av både grönt te, kaffe och guarana.

Guarana är frukten från en klätterväxt med samma namn som i vilt tillstånd växer i Amazonas regnskog. Denna frukt som innehåller guaranin (en form av koffein) har uppskattats av Amazonas indianer i alla tider. Idag är den dock så populär, bland annat som ingrediens i energidrycker, att den odlas i stor skala.
Rekommenderad daglig dos 2 tabletter, sväljes. Ta antingen båda tabletterna på morgonen, eller en på morgonen och en till lunch. En daglig dos, ger dig 87 mg koffein, därför rekommenderar vi inte Forever Therm för barn, gravida kvinnor eller personer som är känsliga för koffein.

Forever Ultra Chocolate
God shake med högvärdigt sojaprotein,viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier gör att den passar lika bra som måltidsersättning vid viktkontroll som till mellanmål, proteintillskott efter träningen eller när du helt enkelt är sugen på något gott. Blandas med lättmjölk (eller vatten). Välj mellan två goda, naturliga smaker: vanilj eller choklad.

Forever Ultra kan ersätta upp till två måltider per dag, fungerar utmärkt som frukost, lunch, middag och/eller kvällsmål. Man kan också använda Ultra som mellanmål. En portion Forever Ultra innehåller endast ca 200 kcal, men det höga proteininnehållet gör att den ger en bra mättnadskänsla. Tack vare proteininnehållet orkar du träna samtidigt som du ersätter måltider med Ultra, och proteinet gör det dessutom lättare för dig att bibehålla din muskelmassa.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!
Detta är det första inlägget på min blogg. Denna bloggen kommer vara inriktad emot hälsa och skönhet.

Men en presentation är väl på sin plats.

Jag heter Jezzica karlsson men kallas Jezzi.
Jag är en tjej på snart 21 år och jag jobbar med ett företag som heter Forever living.

Forever living är inriktade på hårvård/hudvård och vikt och hälsa.
Jag älskar produkterna ifrån Forever Living och kommer genom bloggen visa er fördelarna med att använda produkterna.
Mina egna erfarenheter samt mina kunders erfarenheter utav Forever living.

Och skulle ni vara sugna på att handla av mig så kan ni nå mig via mail: Jezzicakarlsson@gmail.com
Eller Facebook där min sida heter @JezzisBeauty
Så förklarar jag mer om hur processen går till.

Hoppas ni mår bra allihop och jag hoppas ni kommer trivas här på min blogg!

På bilderna ser ni vissa utav produkterna som finns att köpa!

Likes

Comments