Header

Jag har ganska svårt att veta vad jag vill skriva om. Jag vet vad jag älskar här i livet . Min familj ,mina vänner , fotografering och såklart att skriva...

Känns ibland som om jag alltid använt skrivandet som ett sätt att fly vardagen, eller som ett sätt att uttrycka mina känslor som jag länge burit på som tillslut måste ut.
Jag har alltid varit en reserverad person , jag gillar att låsa in mig själv och tänka , skriva , gråta och sedan gå vidare. Det som varje dag gör mig stark är att få sätta ord på saker och ting , få det att betyda nånting . Tänka och tro på det så mycket att det känns som att det är på riktigt .

Ibland kan mina papper innehålla ett eller ett par ord som:
” jag är stark och jag tror på mig själv”
När man har läst dem orden ett tag börjar man få hjärnan att tro på det man skrivit, tillslut blir det nånting du tror på så mycket att man faktiskt blir det man skrivit.

Jag har gått igenom en hel del under mitt liv , jag har kämpat och gråtit och säkert bestigit 100 mount Everest för att orka kämpa.

Meningen med den här texten kanske är ganska oklar .
Men jag vill mer eller mindre tala om för alla som läser att saker kan vara hur jobbiga som helst men i det som gör oss lyckliga, kan också göra oss otroligt starka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glad alla hjärtans på er!

Den här högtiden eller vad man nu ska kalla det är en dag med ett väldigt fint budskap , nämnligen att tala om för de man tycker om här i livet att man älskar dem och skämma bort dem lite extra under den här dagen . Dock så kan den här dagen vara lika mycket glädje som sorg för många .


Det viktigaste med den här dagen enligt mig är att man aldrig ska glömma bort de man älskar , oavsett om det är alla hjärtans dag eller inte . Kärlek är inte att ge varandra saker under en speciell dag . det är våra handlingar som betyder något , hur vi i slutet av dagen tar vara på de vi älskar .


Likes

Comments

Hej på er!

Fredagen har varit mycket spontan och väldigt trevlig , åkte in tillsammans med Marcus till Karlstad för lite shopping/mat . Vi sprang runt och tittade lite på kläder och efter det gick vi till en italiensk restaurang . Såklart beställde vi in pizza, jag tog en vegetarisk margherita . Tror bilden kommer tala en del , men den var såå god verkligen !

Efter den här dagen så var jag ganska trött när jag kom hem . Men var ändå nog pigg för att lyckas fixa iordning lite hemma och åka till affären för att köpa lite te till kvällen ! :)

Jag har under veckan färgat mitt hår , och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig . Men! Det vart ändå ganska bra . Fick bleka mitt redan väldigt mörka hår en gång innan jag använde den lila färgen .
Dock så blev mitt hår mer röd/lila , och jag hade hoppats på att det skulle bli mer mörklila. Men jag är ändå ganska nöjd :) men kan ju ändå inte förvänta mig så mycket mer när man gör sånt här hemma.

Hoppas ni har en fantastisk fredag!
Xoxo!

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från Indien , närmare bestämt från Kerala. Jag var där i slutet av oktober till början av november. Rättare sagt i 12 dagar. Var där på ett yoga retreat tillsammans med min bror som med lite övertalande fick med mig på planet trots min enorma flygrädsla .

Då visste jag förstås inte vilken underbar upplevelse jag skulle få vara med om och vilket minne för livet det skulle bli.

Vi var de första 10 dagarna tillsammans med några andra på yoga retreat högt uppe på ett berg . Kollade man ner längst med kanten kunde man knappt se marken för man var så högt uppe . Det var en otrolig känsla . På morgonen kunde man höra ljudet av apor som lite längre bort klättrade i träden .

Bara att sitta ute på gräsmattan och andas in den friska luften och höra ljudet från djungeln nedanför var den bästa terapin man kan önska sig.

Efter de 10 dagarna i bergen åkte vi ner tillbaka till ”samhället ” där vi spenderade de sista 2 dagarna på ett mycket fint hotell. Där var det mest att ladda batterierna för flygresan hem och för att må allmänt bra .
Blev en hel del god vegansk mat och pool häng.
Jag saknar alla de människorna jag fick lära känna och såklart klimatet i Indien och hoppas att jag nån gång åker dit snart igen.

Likes

Comments

Hej på er !

Nu har jag frisknat till efter min ”hjärnskakning” eller vad man nu ska kalla det . Har varit intensiva dagar då jag knappt orkat fungera som en normal människa. Men nu tar jag nya tag ! ,

Idag har jag varit på möte på förmiddagen och sen åkte jag hem och har tagit det ganska lugnt resten av dagen. Tänkte att jag egentligen skulle hinna med en promenad men det var så sjukt dåligt väder ute ! Har varit snö blandat med regn och sjukt blött så min motivation gick från 100 till 0 på nån sekund .

Har också suttit och funderat på ifall det inte är dax med en förändring . Jag vill verkligen färga mitt hår mörk lila . Dock så vet jag att med mitt näst intill svarta hår är det rena självmordet för jag måste ju först bleka det om det ska bli snyggt . Vi får se hur det blir , jag vet att jag måste klippa mig snart iallafall för det var ett tag sen.Hoppas ni har en fin onsdags kväll!
Xoxo.

Likes

Comments

Ni vet när man är så där riktigt klantig , så man nästan skäms över att vara människa? Typ så känner jag nu. Har sedan några dagar haft ganska ont i huvudet , utan andledning. Har försökt vila bort det och igår (äntligen!) vart jag av med värken.

Fram tills några timmar senare när jag skulle plocka in disken i skåpet. Skåpet var öppet ovanför diskhon , och jag tänkte att jag skulle slänga lite skräp i papperskorgen nedan. Självklart hade jag glömt bort att skåpet var öppet ovanför mig på den korta stunden, och jag laddade ändå ganska bra med kraft när jag skulle resa mig upp och sen blev det pang i bygget och jag fick en bula i huvudet.

Det gjorde ändå ganska ont . Men jag tänkte inte så mycket på det förns nån timme efteråt när jag började känna mig ganska yr och värken gick över från en 3a till en solklar 10a. Så idag har jag varit sängliggandes igen.

Imorgon hoppas jag iallafall på att jag ska må bättre.

Likes

Comments

Halloj!

Fredagen bestod av huvudvärk och ännu mer huvudvärk,men idag mår jag mycket bättre. Jag passade då på att gå ut och värma upp kameran i kylan. Jag brukar som mest älska att gå ut på våren och ta bilder, men har mer och mer sett charmen med vintern även fast det ända jag kan tänka på då är att det är så himla kallt.

Nu hoppas jag att jag slipper huvudvärk resten av kvällen också , har precis kommit ur duschen och nu tänkter jag såklart göra mig iordning en kopp te.

Här kommer några bilder från idag.

Mamma bor väldigt nära en liten ''sjö'' eller vad man nu ska kalla det , det är verkligen såå fint där!


Hamnade också vid ett par gamla containrar , blev en ganska kul bakgrund.

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle göra 20 små fakta om mig , kan vara både skoj för mig att göra men även för er att lära känna mig ytterligare!


1. Jag älskar Guld! ibland lite för mycket! Jag är också besatt av marmor och guld kombinationen, så mitt hem går i kombinationerna vitt,marmor och guld.

2. Om jag fick välja en maträtt för resten av mitt liv , skulle jag välja att äta Tacos. Jag älskar tacos!

3. Mitt favoritdjur är Grisar, Jag tycker dem är så himla söta!

4. Jag älskar att gå runt i leggings och mjukisbyxor , jag tycker sällan om att ha jeans.

5. För tre månader sedan började jag äta veganskt och jag upplever att jag mår mycket bättre i kroppen!

6. Jag har varit så extremt flygrädd , men bestämde mig ändå för att åka till indien i höstas och nu är min flygrädsla mycket mindre.

7. Jag fick min första akustiska gitarr när jag var 9 år och sedan dess har mitt musik intresse hängt med mig.

8. Jag har en tatuering på armen föreställande en gitarr i modellen Les paul. Den får mig att tänka på allt fint som musiken har gjort för mig i mitt liv.

9. Jag sjunger alltid när jag är själv i bilen.

10. Jag är 1.61 cm lång.

11. Jag är utbildad bilmekaniker , så bilar är ett ganska stort intresse.

12. Jag tror 2018 kommer bli ett år då jag kommer växa ännu mer i mig själv.

13. Jag älskar det övernaturliga så som spöken, vampyrer , zombies osv. Och jag älskar att kolla på spökutredningar.

14. En av mina största fobier är ormar, därför har jag ibland extremt svårt för att gå i skogen på sommaren.

15. Jag älskar te och jag tycker om att prova nya hela tiden. Just nu har jag ett favorit te märke som heter Yogi Tea.

16. Jag är ganska klumpig ibland , Går in i saker fast jag egentligen ser dem , kan säga saker som jag ibland inte själv förstår osv. Men jag är väldigt rolig att umgås med när det händer.

17. Jag älskar att skriva texter , när jag var yngre skrev jag långa berättelser och fick mycket beröm för dem från lärare. Jag är sjukt ledsen över att jag inte sparade dem.

18. Mina absoluta favoritfilmer någonsin är Harry potter.

19. Jag har sen jag var liten alltid haft en dröm om att få åka till London. Jag planerar att spara pengar och åka så snart som möjligt! Det står högst upp på min ''Att göra lista''

20. Jag har varit extremt blyg när jag var liten , nu kan nog mina vänner tycka att jag pratar lite för mycket. haha :)Likes

Comments

Idag är en sån där typisk söndag då man bara vill ligga extra länge i sängen och när man väl klivit upp önskar man att man fick lägga sig igen.. men jag bestämde mig för att städa lägenheten, är riktigt skönt när det är rent och fint igen men jag är verkligen inte en städmänniska . Självklart vill jag ha det rent och fint hemma , men tycker inte om själva processen dit , haha .

Helgen har annars varit väldigt lugn från min sida , jag har i princip bara lagat god mat , spelat med några kompisar och myst med marsvinen Zelda och Doris! :)

Hoppas ni har haft en fin helg , och nu siktar vi mot en ny vecka.

Likes

Comments

En av mina största intressen här i livet är fotografering. Inte för att jag är speciellt duktig på det , utan för att jag får chansen att visa livet ur ett annat perspektiv. Det är väl som man säger '' en bild säger tusen ord'' och det är det som gör det så vackert!

Jag tar mest naturbilder, finns nog ingenting som kan slå det faktiskt. Var ute mycket och tog bilder under sommaren och hösten förra året. Inte bara fick jag gå ut och röra på mig , jag fick fina bilder också!

Nåväl , jag bjuder på lite bilder och fortsätter kvällen med en kopp te framför lite youtube.

Jag hoppas ni har en trevlig Fredag!


Likes

Comments

Xoxo Jezzie