Uppdatering efter förlossning

Nu har det gått en vecka sedan förlossningen startades och jag tänkte göra en liten efter förlossnings uppdatering.

KIAN: Kian föddes med lätt gulsot. Han har blivit lite gulare sen han föddes men på kontrollen igår så kollade dom och han har värde på 250 och det är när värdet är på 350 som de behövs solas så han klarar sig från det.
Han är väldigt mat glad och äter väldigt mycket dock har han fortfarande svårt för att ta bröstet så jag pumpar så att han fortfarande får bröstmjölk under dagtid. Under kvällen och natten får han ersättning just för att han då sover bättre.

ANDRÉ: Han tar allt väldigt bra, blivit lite djävulsk av sig på så vis att han gör saker han inte får och samtidigt tittar på oss med ett flin. Men det är mindre bråk från hans sida än vad vi förväntat oss.
Han är gärna med och tar hand om Kian och umgås med honom, mycket kramar och pussar blir det. Man märker att han tycker om att ha Kian här och trivs ihop med han.

JAG: Jag åkte ju hem samma dag som Kian föddes från BB och har mått fantastiskt ända sedan dess.
Hade en riktigt stor blod koagel eller vad det heter i onsdags men inget mer sedan dess. Mitt avslag (blödningarna efter förlossning) har avtagit så pass mycket att jag inte ens avverkar 1 binda per dygn vilket är helt fantastiskt.
De enda besvär jag tycks ha är att mina leder i knän och fötter värker en hel del men det är nog för att jag var säng liggandes större delen av graviditeten men nu är uppe och rör på mig för fullt.

Allt som allt har vi fått en fantastisk första vecka där allt gått som på räls. Dagarna bara flyger iväg och vi njuter av varje sekund som 2 barns föräldrar.


Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Men vilken liten sötnos!!!! Kram på er alla <33
nouw.com/noraandd
JeyJey
JeyJey,
eller hur, kram på dig med 😊
nouw.com/jeyjey
Instagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelin