Fortsätt kämpa

Jag är en 2 barns mamma som lever med IBS, ADHD, Ångest och Panik ångest.
Jag har en sambo som jag älskar något fruktansvärt mycket men som inte alltid förstår sig på mig vilket gör mig enormt frustrerad.

Min äldsta son är i en fruktansvärd trotts period där han är riktigt elak mot mig och min sambo. Han skriker, slåss och sparkas till och med spottar oss i ansiktet när han inte får som han vill. Vi står på oss och sätter ned foten direkt för här hemma är sånt beteende aldrig okej.

Jag kämpar varje dag med att få min son att lyssna, prata med mig och i stället använda ord för vad som är fel istället för att slåss och sådant. Jag är utsliten och trött och är på väg att tappa tålamodet många gånger men jag tar då bara ett djupt andetag och bara andas. Jag är så otroligt rädd för att jag på något sett ska göra fel för min son så jag försöker förklara vad man får göra och inte göra flera gånger om dagen. Känner mig som en hackig skiva vid det här laget.

Min sambo förstår sig inte alltid på mig vilket gör mig frustrerad och ja vi bråkar ibland som de flesta par gör men vi håller ihop.
Vi har ett litet motto han och jag. "Så länge vi håller ihop så kan vi klara oss igenom allt." och det stämmer.

Som mamma så har man inte rätten att ge vika för barnens skrik och gnäll, man har inte lyxen att bara fly undan ett tag så man äntligen kan höra sina egna tankar, man har inte rätten att ge upp.
Så sliten som fasen så står man här dag in och dag ut men vet ni vad?

Jag skulle aldrig byta alla sömnlösa nätter, alla utbrott från Andrés sida, alla gånger då jag nästan slitit av mig håret för något i världen. Jag älskar mina barn och min sambo och vi har så enormt många stunder vi kan titta tillbaka på som är fyllda av leende, glädje, skratt och ren kärlek och så många sådana stunder vi kommer få uppleva som en familj i framtiden med.

Så till alla er föräldrar som kämpar dag in och dag ut.
Bra kämpat, grymt jobbat, ni är helt underbara föräldrar för vet ni vad?
När allt kommer till kritan så är det enda som spelar någon roll är att ni älskar era barn och kämpar för dom varje dag.
Allt det andra som att de ska ha massa leksaker, måste hitta på massa skojiga saker varje dag och sådant är inte särskilt viktigt.
När de blir äldre så är det de som de kommer minnas, att ni kämpade för dom spela roll vad de kostade er.
Det är vad jag kommer ihåg att min mamma gjorde och fasen vad jag uppskattar henne idag för det.


Gillar

Kommentarer

Ann-Louise Strandlund
,
Älskar dig hjärtat!
JeyJey
JeyJey,
Älskar dig med mamma 😊 <3
nouw.com/jeyjey
Instagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelin