BM möte och fix

BM mötet idag gick jätte bra. Vi fick en bra nyhet men som också var en dålig.
Vi fick veta att bebis kanske inte är så stort trots allt men det dåliga med det är att dom inte riktigt har en aning om de blir en stor bebis eller inte. Tydligen ligger han så pass långt ned med huvudet så det är svårt att mäta.
Fick veta att nästa BM möte så ska dom göra ett ultraljud för att se mer exakt hur bebis ligger.

Efter BM mötet så åt vi middag innan vi hämtade upp en spjälsäng till bebben.
Nu är den monterad och bäddad. Allt känns så mer verkligt nu när man verkligen börjar förbereda det sista.
Ska denna vecka packa förlossningsväskan med så det är klart eftersom vi redan fått lite förvarning om att bebis kan komma när som egentligen.

Nu ska vi äta lite kvällsmat. André sover och Markus är på väg till affären för att handla lite mjölk då de var slut. Vart så sugen på mannagryns gröt så det står på schemat till kvällen.

Just ja, eftersom spjälsängen står där min sminkhörna var tidigare så har jag nu flyttat in alla sådan saker i badrummet. Lite ont om plats men jag tycker jag fick till det ganska bra eller vad tycker ni?


Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Bra att det gick bra! Perfekt att ni får ett till ultraljud för att se hur stor bebisen är. När har du bf? <3
nouw.com/jeenyrosen
JeyJey
JeyJey,
Ultraljudet är inte för att se hur stor bebis e utan bara hur han ligger 😊 Beräknad 2feb men eventuellt tidigare igångsättning 😊
nouw.com/jeyjey
Instagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelinInstagram familjensevelin