Header

Började den här dagen med att sätta mig och rita, lyssna på musik och dricka chokladhavremjölk. Jag är inte direkt världens bästa konstnär, men det är ändå asnais att bara sitta och rita massa skit, utan att tänka.
Sen tog jag ett bad i lite mer än 2 timmar samtidigt som jag kollade Harry Potter. Sen var jag tvungen att stressa som fan, för att jag skulle träffa min vän, Stitch, i stan för att åka penny board och bara vara.

Så well, var med Stitch hela dagen och det var fett mys. Sen kom hans kompis Simon och min kompis Nicki och var med oss ett tag.

Kom precis hem, ska sätta mig och äta lite flingor och sen kanske gå och lägga mig tidigt. Har gått och lagt mig vid 6-7 tiden de senaste dagarna så skulle vara ganska nais och få lite mer än 4 timmars sömn, haha.


STAY RAD​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Glad påsk, igen!
Gårdagen "firade" jag hemma hos min käre vän, Michael. Det var längesedan jag skrattade åt så mycket bullshit som vi gjorde igår.
Men det var jättemysigt, hans pappa hade fixat trerättersmiddag och det var otroligt gott. Sen hade våra föräldrar gömt påskägg till oss i hans trädgård ((våra föräldrar dejtar)). Jag hade inte letat påskägg sedan jag var typ 7?? så det var jättemysigt.
Dock var det svinkallt ute så jag var tvungen att sitta under en filt resten av kvällen, haha. Senare mot natten så hämtade Michaels kompis upp oss och körde oss till en jätttecozy gränd och så satt vi där resten av kvällen och lyssnade på musik.

Idag ska jag inte göra nåt speciellt, har extrem huvudvärk från igår så det blir nog att beställa pizza och spela hela dagen, oops.

Likes

Comments

God jul höll jag på att skriva, menade glad påsk!!

Igår firade jag lite halvt med min vän, Michael. Vi åt Raclette, spelade och skrattade hela natten.
Idag spenderade jag dagen på gymmet med Mike. Försöker mig på beack2k15. Jag har en bit kvar, men är på god väg! Imorgon ska jag till Mike och sova där så det blir nais.
Tisdag ska jag på spelning och se Interstellar och Novembervägen, med några vänner. På onsdag blir the Squad night med mina babes, Manda, Amanda och Wilma hemma hos Alicia. Ska bli så jävla naisssss. Kommer bli ton med chips och skräckfilm hela natten.
På torsdag kväll drar jag med Nicki ner till Kalmar för Fairycon. Mysmys~

Så fort jag lämnade gymmet i eftermiddags så gick jag till Coop för att leta efter Ben&Jerry's cinnamon buns glass. Letade efter det förra veckan, men den var slut så äntliGen hittade jag den och den smakar som en dröm. Jag har en liten (stor) obsession med kanelbullar....

​STAY RAD

Likes

Comments

Idag kan ha varit en av de roligaste dagarna i mitt liv. Det första jag gjorde när jag vaknade var att skriva till min vän, Nicki, att jag är gravid och att våran vän Alexander var pappan till barnet (ja, han var med på skämtet). Sa det till en annan vän också, Embla, men hon gick inte på det så hon spelade bara med och skrev till Nicki att hon skulle döda både mig och Alex. Har fortfarande inte berättat för henne att det är ett skämt oops.
Lurade min bästa vän, Manda, att jag var kär i hennes ex, hon gick på det och slog mig i huvudet med sina böcker. Lurade även mina vänner, Amanda, Wilma och Alicia, att jag var gravid, med Alexs unge, och de gick på det!

Så hela dagen har jag, Manda, Amanda, Wilma och Alicia "gått bakom varandras ryggar" och försökt hitta på massa skämt och prank. Jag blev inte lurad en ända gång! Jag, Manda och Amanda vart dock prankade av Wilma och Alicia som hade täckt våra skåp med post it lappar.

Vi hade så kul idag att vi ska börja luras och pranka varannan måndag! Åh älskar mina vänner hahah.

Mitt skåp är med gula lapparna och Amandas är med blåa lappar. Mandas skåp är lite längre bort.

Tog för övrigt en lite gullig bild på mig och "the squad"~

Vi alla gick på rad och höll varandra i handen, lite halvgulligt haha

STAY RAD​​

Likes

Comments

Eyo~
Nu ska man försöka sig på att blogga igen. Det kommer säkert sluta som alla andra gånger, men whatever.

Då ska jag väl försöka berätta lite om mig själv;
Mitt namn är Elise, uttalas Eliiizzz bc fransk, och Belle är mitt mellannamn om nån skulle vara förvirrad.
Jag tycker om katter, Dan och Phil, burn, kaffe och stekt spaghetti. Jag lyssnar på musik konstant och musik är en väldigt viktig del av mitt liv och jag skulle helt ärligt inte klara mig utan musik.
Jag har v ä l d i g t blandad musiksmak och några av mina favoritband är All Time Low, Fall Out Boy, 5sos, Green Day, Nirvana, Bring Me The Horizon, Issues, Pierce The Veil, One Direction (don't judge ok), The Janoskians (även fast allting de gör är ett skämt) och The 1975.
Mitt bloggnamn, 'Jetpackblues' kommer ifrån Fall Out Boy's låt Jet Pack Blues som är en av mina absoluta favoritlåtar!

Jag är inte direkt en smart människa, men jag har väldigt lätt för mig att lära mig olika språk. Jag älskar olika språk och en stor dröm jag har är att resa jorden runt med min bästa vän och det är även därför jag gillar att lära mig olika språk.

Varför jag inte har något hår kommer jag till nu. När jag var två år gammal blev jag diagnoserad med alopecia, vilket inte var så konstigt eftersom att min pappa också hade det.
Jag skapade den här bloggen, dels, för att andra med alopecia ska veta att det är okej att vara annorlunda, du är inte ensam och du är fin precis som du är! Jag har lärt mig att älska min flint, jag är helt jävla gorgeous utan peruk och det är du också!
Men jag skaffade den även för att andra ska lära sig mer om sjukdomen. Nej, det är inte cancer. Det är okej att titta på en på stan, men kom fram och fråga vad det är istället för att glo så mycket att man går in i saker (vilket har hänt att folk gjort för att de har varit för upptagna med att titta på mig).
Jag kommer att göra ett separat inlägg alldeles strax om min historia och hur jag hanterar den här sjukdomen.

Och såhär ser jag ut;

STAY RAD

Likes

Comments