Det har vart rätt mycket för mig, har varken haft lust eller tid till att skriva. Har varit omringad av kärlek och det är ju så härligt. Jag önskar bara allt kunde vara lite lite annorlunda. Jag känner att jag står mitt emellan ett val. Antingen eller. Jag har blivit kär, för den första gången skulle jag tro. Ni vet så där på riktigt ? Som äkta ? Som nästan förevigt ? Man vill bara vara i hans armar och omringad av hans leende och blick hela dagarna kvällarna och nätterna! Man vill inte sova när han ligger brevid pga han kanske ska åka imorn och man vill ta vara på tiden man har, fast man somnar på ögonblicket för man känner sig trygg och säker. Sån där trygghet man aldrig innan haft. Ja det är mysigt, bara situationen hade vart lite annorlunda och man själv fick bestämma hur allt skulle vara.. 

Hade jag fått bestämma hade du varit här nu, precis just nu <3
you had me at hello! 

 

 

Varit på kaffe hos zanna idag, de var mysigt. Fick pratat lite men kom nog inte fram till något vettigt att göra. i bland har man olika åsikter och då snurrar tankarna. Sen åkte jag med natts och wiliam till max. Vi satt oxå och diskutera en lång stund men blev inte vettigare där. Tänk om man kunde trolla eller vara en liten fluga, eller kanske läsa tankar??! De hade vart grymmt! 

 

Nu ska jag ta på mig pyamas, lägga mig under täcket, spela lite super mario och sura !
Hatar detta !!!!!!!!!!!!!!!

 


zanna& natts. NI är bäst, ni förgyller min dag och våran vänskap betyder allt !

over&out. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Längtar tills min gos kommer i veckan :) 

Bjuder på en bild ! 


Likes

Comments

mornmorn :) klockan är nu bara lite över halv 8. Magnus ringde och väckte mig så jag verkligen kom upp! Ska ta tåget till götlaborg redan klockan 9 sen vidare till mitt andra hem. Alingsås. Jag längtar tills klockan slår 4 och jag får träffa den personen som gör mig riktigt riktigt glad :) Det flyger fjärilar ur öronen på mig och kan inte göra annat än gilla de. Sovit jätte kasst i natt pga jag bara velat de skulle bli morgon. Ikväll blir det middag, vin & trevligt sällskap! magnus och zanna är ju förstås med och det ska bli galet trevligt. Jag älskar alingsås, undra om dom gjort skridsko bana på torget än? Det är så jäkla mysigt. Idag på dagen kommer jag och zanna gå och shoppa lite, storsa på café, jag ska antagligen säga hej till lackeboy osv. :) Vill även zanna ska träffa världens bästa lacke. Han e ju i en ras för sig själv !! Iaf, lyssnar på en grym cover på itchy daze - ,monster!! Hennes röst får mig att rysa och henne sjunga utan dina andetag e ju heelt ... Hon ligger jävligt jämnt med kent. Ingen kan ersätta den låten med massa cover och skit men hon kan de! Hade kunnat hugga av mig armen för hennes röst! Kan inte lyssna på jag ger dig min morgon med henne för de får mig tänka tillbaka så i kyrkan när vi sa hejdå till linnea. yeye.

 

Nu ska jag packa de sista, väcka min mamma så hon kan köra mig till tåget och göra mig redo! En kopp kaffe till hinner jag nog med :) Snart är jag i alingsås och vipps så är klockan 4! :) han gör mig ur balans!

 

Jag har blivit mörkhårig och jag gillar :)
( riktigt dålig webbcam bild )

 

 

 

 

Likes

Comments

Gah, jag saknar dig så mycket.. Jag är inte mig själv och jag är så kär att de kommer fjärilar ur öronen! ( har de hänt någon gång?!?! ) Att de känns så jävla rätt är för mig väldigt skrämmande ! Men något säger mig att de kanske inte är rätt val men jag lyssnar inte på hjärnan! Ja lyssnar på mitt hjärta o magkänsla :) du är undebar och gör mig till en bättre person ! Jag gillar den nya jess, låt bara nuet blir bättre, jag vill vara med dej jämt  :)

 

Likes

Comments

Hej. Sitter fortfarande i soffan med en slarvig toffs, varm myskofta och  mysbyxor & tofflor! Dricker kaffe och lyssnar på lite härlig musik! Lyssnar på en av mina favorit låtar, itchy daze - monster ! GRYM! Ja förövrigt då? Vad sker? Inte alls mycket, i helgen hade ja besök från alingsås. Inget kan göra mig gladare :) Vi hade de kanon mysigt och bara mös, drack vin och blev alldeles för lulliga för att fortsätta diskutera haha! Så härligt ! Vi bara var,käka god middag ( killarna laga en otrolig middag, applåd till dom )lyssna på musik och hade diskutioner högt och lågt! Zanna och magnus var ju oxå här! Trevligt. Jag hade iof fullt upp med min, tänk att någon kan få en att må så bra ? och veta att man gör personen i fråga oxå glad? Härligare känsla finns ju inte. Fast jag känner mig lite skrämd av den känslan. Jag har inte längre koll på något och ja bara har pirr i magen jämt o mår allmänt dåligt, som magsjuka typ ? Haha! Nä, de känns bra fantastiskt men man önska väl bara hela situationen såg annorlunda ut men de gör den snart. Snart! Jag måste lugna ner mig lite och ta det en aning lugnt! SNART! :) Det handlar om veckor så håll ut !

Ikväll är det dans med mina bästa tjejer som gäller :) Längtar tills nästa vecka jag då jag förhoppningsvis träffa min prins :) Du gör mig förtrollad och när du är hos mig så känns allt magiskt! Du har gjort mig till någon jag aldrig varit! Jag gillar den nya jess! :) de tror jag mina nära oxå gör, nu är ja verkligen little miss sunshine :) <3

 

over&out

:)

Likes

Comments

Jag e kär , jag erkänner! Har kännt så här en gång o det var med min lilla john för ca 7 år sedan! Shit vad längesedan! Ouf, jag är så jävla kär! Härligt, jobbigt, irreterande, jag blir rädd för mig själv hihi! 

Ta med mig här i från :)

Likes

Comments

Hey :) ligger i sängen o kollar oc :) alltid bra om man inte orkar leta fram någon film :) idag har jag i princip bara pluggat, tentan är klar och ska bara skicka in den imorn! Känns skönt, måste få ordning på alla andra jävla arbeten jag inte har någon aning om
Som ska in eller inte! Aja :) igår vart de iaf bara lugnt, var väldigt sur över de inte va några dåliga rysare på tvn! Det var la Halloween eller?! 

Nog om de..
Du får mig skratta du får mig le du gör mig glad! Inte glad glad utan glad ända in i själen. Är inte så där jätte duktig på och berätta vad jag tycker med tanke på jag skulle få fram att jag får fjärilar och Pirr i magen av han, ist säger jag denna tjusiga kommentaren " ehm, jag får liksom magsjuka av dig. Fast på ett bra sett ehh? " HALLÅ? Ja säger i princip att han är en sjukdom haha! Men lite gulligt tyckte han nog jag var!   ;) längtar iaf tills helgen och då ska jag iaf pussa ihjäl han :) nu måste jag nana! 

Over & out 

Likes

Comments