När du skriver ut människor vill du dem illa om du inte ha positiva saker att skriva

Ibland kan jag bli så irriterad på att så många skriver ut saker utan att tänka sig för, skriver ut människor utan att tänka sig för. Skulle jag skriva ut någon så skulle det vara för att jag är riktigt förbannad på den personen och vill att den personen ska bli påhoppad, få elaka kommentarer och må dåligt. Skriva ut är = såra. När man säger att man ska skriva ut någon så finns bara ett sätt för det att tolkas och det är på ett negativt sätt.

Har man något att säga om någon man inte menar att såra så skriv positiva saker ,resten kan man hålla för sig själv. Eller så kan man ta det med personen i fråga.


Nu vet jag redan hur en del tycker om vissa saker som har med mig att göra men jag anser inte att hela världen behöver få veta det. Varför? Jo för att människor nu mera är så bra att döma direkt utifrån vad de läser och sen får personen det handlar om onda ögat utan att ens haft en chans att säga sin version och varför saker är som det är.

Ja som ni nog förstår har detta precis drabbat mig. Jag har blivit utskriven och är jävligt ledsen och obekväm över det.

Jag var bara tvungen att få ur mig detta och jag hoppas att folk som läser, tänker på detta. Vill du inte såra någon så håll det utanför nätet! 

Kram Ina 💕
  • 300 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Fattar ingenting??
Har man inget gott att skriva, så skriv inget alls😉
Man behöver inte älska alla!
Räcker att man älskar sig själv först!
nouw.com/ingajohansson
jessina
jessina,
Precis så..därför godkänner jag ej dem. helt onödigt liksom! nouw.com/jessina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229