Tisdag, officiellt den jobbigaste dagen på hela veckan, jag avskyr tisdagar.

Ikväll är vi dock bortbjudna på mat hemma hos Marcus, han ska bjuda på sin berömda köttfärssås, asså den är så god!!!
Så lite bra händer ju ändå denna tisdagen trots allt, haha!
——

Igår åkte jag och Tobbe till farmor direkt efter jobbet, jag hjälpte henne och baka bullar medan Tobbe rastade hennes bil och gav fåglarna ute i hennes trädgård mat.
Vi blev även bjudna på hennes super goda soppa!! Jag gillar inte soppa egentligen men den är verkligen fantastiskt god, något jag hade kunnat leva på helt klart!
Efter vi varit hos farmor körde vi till Patrik en sväng, åt daimtårta och firade att the sims funnits i hela 18 år?? (Japp vi är lite spel-nördar jag och min bror), fick även prova det näst nyaste FF (Final Fantasy) på hans dator och gud vilken grafik!!!

Vi stannade hos Patrik till ca 20:00 sen körde vi hem och gick faktiskt och la oss direkt, båda var helt slut efter en sån fullspäckad dag, haha!

Hoppas ni hade en bra måndag!

Lilla Bentley-bus hos farmor.

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Håller just nu på att testa en ny ansiktsrutin och det är denna serien från Mary Kay, använt den morgon och kväll i 3 dagar och mitt ansikte är sååååå mjukt!!
Dock har jag ej fått felfritt ansikte (finnar, osv) ännu, jag har vanligtvis inte finnar, men hon jag köpte produkterna av sa att det kan förekomma finnar och torrhet de första två veckorna pga att produkterna verkligen rensar ut allt, och det är ju förståeligt!
Jag har inte känt av något torrt ännu, har dock fått någon liten finne här o var men det är bra, då betyder det att produkterna fungerar!
Största skillnaden jag märkt på dessa tre dagarna är att jag är mycket lenare och mjukare i ansiktet och det är ju super roligt med såna resultat!

Denna serien består av:
3-1 cleanser
Moisturiser
Foundation


REKOMMENDERAR!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Hej på er!
Vi startade dagen med att köra till Sandra och bli klippta, Tobbe blev korthårig och lika så jag, hon klippte page på mig och jag stormtrivs redan i det! Så himla skönt med kort hår!
Medan Tobbe blev klippt passade jag på att mysa och busa med Doris, fick även några fina bilder på henne (väldigt svårt då hon i princip aldrig är stilla).

Just nu sitter jag på jobbet, ca 40 minuter kvar till helg. Vi ska direkt hem, Tobbe ska skotta lite snabbt (japp det har kommit snö, igen...) och medan han gör det byter jag om och hämtar Bentley, sen kör vi direkt till Sandra och Jesper på talang-kväll, super mysigt!

Hur ser eran kväll ut?

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Idag har vi varit varandras i ett år (om man räknar från vårt ”datum”), jag älskar honom mer o mer för varje dag som går, han är helt fantastisk!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Världens bästa sambo kom hem med blommor och ett super fint armband till mig idag efter han hade tränat, så himla gullig!
Vid 11:00 gick vi ner till Kickis och åt alla<3dag-lunch och hade det super trevligt, innan vi gick hem svängde vi inom KappAhl och kollade lite.
När vi kom hem gosade vi ner oss i soffan och kollade på Jocke och Jonnas nya spökjakt innan det var dags att bege sig mot jobbet!
Hur har eran alla<3dag varit hittills?

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Gud vad denna veckan går snabbt!!

Idag efter jobbet ska vi äntligen fixa så vi kan vara i simhallen och simma m.m.
Sen blir det säkert en promenad mot kvällen, så himla skönt att ut och gå faktiskt!
Annars vet jag inte vad som mer händer idag, Sveriges mästerkock är på tv ikväll så blir nog att mysa till det.

Igår blev vi akut valp-vakt till lilla Doris, vi gick en runda vid halen, sen gosade vi bara i soffan hela kvällen tills Sandra kom och hämtade henne efter jobbet, super mysig dag verkligen!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Det är så roligt att gå genom gamla bilder, man hittar alltid så mycket som man glömt!
Som tillexempel dessa bilderna och denna filmen på lilla Luna, detta är från samma dag vi fick hem henne. Så himla liten och go!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Tio stycken bilder från vår napa resa i sommars!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments

Hade ju inte tackat nej till detta just nu!

Men för vår del blev det makaroner och falukorv idag, lättlagat och super gott det med! Såna ”storkok” som på bilderna får man ta på helgen eller när man har förmiddag, haha!

/𝒥𝑒𝓈𝓈𝒾𝓀𝒶𝓈𝓋𝑒𝓃​

Likes

Comments