Wazzup uuu guys
Nejmen seriöst, för er som fortfarande läser tänker jag börja igen, eller inte börja uppdatera dag ut & dag in men iallafall uppdatera mig när jag inte är så social på min youtube kanal.

Jag kan berätta lite vad jag har planerat in & mina nya mål, for example:

- 18 april ska jag göra en lårtatuering
- Jag ska lyckas gå ner till min drömvikt, VAD det är kan jag inte säga.
- Jag tänker börja med min meditation igen eftersom nu när jag praktiserar 5 dagar i veckan hinner jag inte med att "sätta mig ner & ta det lugnt"


Förhoppningsvis tar jag mig an alla dessa mål, men jag e också en sucker på mål & löften, men det e nått jag försöker bättra mig på.

& för er som fortfarande läser, love u

- 2 dagar gammal bild.
(instagram - jessicaacarlsson)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, ja & JAAAAAA!
För er som fortfarande läser, så vill jag meddela att jag ska tatuera mig på onsdag, alltså om 2 dagar. Är jääävligt nervig & nojig, men det släpper väl hoppas jag.. haha.

Ska göra två tatueringar, så när dom e klara kan jag ladda upp bilder här!

Likes

Comments

Hur kan jag känna mig så j*vla tom medans jag känner så mycket? det för mig är helt ofattbart.

Hela denna vecka har varit kaos, bara kaos. Inget stort har hänt, men känslorna har varit maxade. Har varit rastlös, dels för att jag inte gör något, men också för att jag inte väljer att göra något. jag kan lika gärna börja träna, städa, gå promenad BARA GÖRA NÅGOT.

Men något inom mig säger nej, gör det inte. Jag vill göra mycket, men det känns inte som att jag har med mig själv på't. Nu mår jag skit, dels för att ingen vän verkar ens bry sig det minsta lilla om hur jag mår medans jag hjälper dom fullhjärtat. Känns som att varje gång jag öppnar min mun eller visar mig blir alla blinda & vägrar ta emot mig, jag känner mig patetisk.

Det GÅR INTE att vara trevlig eller godhjärtad i detta samhälle, för du får INGET tillbaka. Antingen får du handen eller kalla svar, så hur motiverad e jag till att vara snäll?

Igår ville jag bara kasta iväg mobilen och inte prata med någon eller ens kommunicera med andra, känner ändå bara att jag STÖR eller att jag e ett jobbigt justin bieber fan.

Jag lägger ner nu, jag gör det. Inaktiverat mitt facebook konto & kommer inte vara aktiv på nått av mina sociala medier, bara min youtube kanal.

jag har fått nog.

Har bara en sak att säga till er som sa att ni skulle finnas = sätt er på mitt jävla långfinger och rotera, PUSS FÖRHELVETE

Likes

Comments

Att bearbeta psykisk ohälsa och trauman tar tid, en lång jävla tid. Så låt mig få ta min tid till läkning, jag blir inte bra på ett par dagar, det går inte över inom en vecka, jag mår inte bra efter 1 månad eller 2. Det kan ta upp till flera år, men att du stressar mig gör ingenting bättre, det kommer inte gå snabbare.

En psykisk åkomma e så jobbigare att bearbeta än en fysisk åkomma. Ja nu snackar jag inte om (cancer, HIV) u name it, jah menar tex (ett brutet ben, sår som behöver sys, hjärnskakning) ooooooosv... Det går att få bort på några dagar, en psykisk åkomma tar mycket längre tid.

Så snälla, innan du börjar babbla om att jag ska "bara komma över det" se till och vara påläst om vad jag LIDER utav.

Likes

Comments

Okej ligger i sängen just nu, krypt ner bland kuddar och stödjer mitt huvud mot en rispåse. Men har en så himla extrem migrän att jag seriöst börjar gråta, det gör så j*vla ont. Varje gång jag ställer mig upp känna det som att det "knakar" till och det går till ögat och jag får svårt att gå. Aldrig haft en så jobbig huvudvärk, inte ens migränen har varit såhär jobbig.

Har ni några bra tips emot migrän? vad f*n ska jag göra? :(

Likes

Comments