I fredags när jag kom till jobbet så kom en kvinna in och frågade om vi gjorde fransförlängning. Hon var från Arbetarbladet och ville göra en intervju eftersom det blivit sånt tryck när det gäller fransar.

Så vi gick igenom hur en fransförlängning går till, dock stod det inget om det. Men kul ändå att vi fick vara med 😊

Dock är artikeln för premium kunder (såklart)
Men jag var snäll och fota så ni inte behöver gå in och bli medlem. Själva artikeln handlade mest om hur utseendefixerat allt blivit idag.

Och visst är det så, men enligt min åsikt så spar man in så mycket tid, när det kommer till smink, att ha fransar eller tatuerade/färgade bryn, bara kliva upp på morgonen och gå iväg.
Att ha pigga ögon trots att man är jätte trött och har sovit dåligt, att jämt få känna sig fin.

Jag älskar att ha fransar, och jag älskar mitt jobb ❤️
Att göra kunder fina. Så tack till alla som väljer mig så jag får jobba med det jag brinner för ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart är det dags för lite semester igen.

Som egen får man ta lite semester när det passar in istället, svårt att få ihop flera veckor i rad när kunderna kommer var 3-4e vecka.

Och denna vecka är ändå så pass lugn, då alla vill komna veckan före jul eller nyår så man ändå jobbar 10-12 timmar om dagen dessa veckor, så då passar man på och drar en vecka istället och vilar upp sig innan denna stress, perfekt nu när kylan & snön kom 😉

Likes

Comments

Något många frågar & undrar -
Hur går egentligen tatuering av bryn till?


Del 1.

Kosmetisk tatuering som det heter egentligen, ger en 3D effekt på ögonbrynen, alltså man ristar in strån på din hud, som ger effekten av att det skulle vara äkta/dina egna.

Så vem behöver egentligen tatuerade bryn?
Svaret är ALLA! Vem som helst kan tatuera, oavsett om du inte har ett strå, jätte mycket strån, kvinnor som män. Man kan göra så mycket olika typer av bryn, buskiga, utfyllnad, ifyllda, heltäckande osv.
Man anpassar sig helt efter kundens behov, önskan samt vad som passar just ditt ansikte. Tillsammans går vi igenom vad som skulle passa just dig.

Vissa vill ha samma färg som sina egna strån, för just fyllnad, andra vill färga sina egna och ha mörkare i fyllt för att ha dem mörkare och några fattas de strån för så de vill helt enkelt fylla ut med mörkare färg för att slippa måla dem dagligen.

Och man kan fortsätta färga sina egna strån efter att man har tatuerat, efter läkningstiden. Lika gäller fylla i dom/sminka dom, går jätte bra efter de har läkt ordentligt efter sina 10 dagar. Lika gäller plockning/vaxning.

Dock säger jag NEJ till att raka bort dina egna strån, oavsett vart runt brynen.
Varför? Jo för dina hårsäckar kommer börja växa inåt, vilket sedan kan leda till hårsäck inflammation. Kolla på resten av kroppen du rakar. Så plocka/vaxa endast, för då rycker du ut hårsäcken, och tar du samma tillräckligt många gånger så växer den inte ut igen 🙆 Gäller lika med fransar osv, så var försiktig med vilket ställe du väljer att plocka ifrån. Många brukar "noppa sönder brynen" och då är min enda bakläxa till kunden -
"Om du vill fortsätta gå hos mig, går du hem och rör inte dina bryn på 3 månader, inte ett strå!"
Sagt och gjort så gör kunden de, kommer tillbaka och har buskiga bryn, bättre fyllnad & mer att jobba på. Då har inte kunden rört ett strå och alla hårsäckar har då i sin tur fått vuxit ut tillsammans utan att någon säck har blivit störd under tiden.
Så mitt tips om du tycker bryn är svårt, gå till någon som kan och har utbildning så du får hjälp. Samt spar ut dina bryn så ska du se att de händer grejer 😉

Fortsättning följer 🙌🏻

Likes

Comments

Översta bilden är när denna kund kom till mig första gången, detta är alltså ett jobb som inte ens gjordes för 2v sedan.

Andra bilden är andra gången kunden kom till mig, 2 veckor senare.

Tredje & fjärde bilden är 3 gånger senare, alltså 2 veckor efter igen. Då har vi lyckats bygga upp en stadig grund att stå på så hon kan komma med 3-4 veckors mellanrum.

Tiden är de viktigaste för ett bra jobb, det går inte att göra en fransförlängning på under en timma, oavsett 2-3-4 veckor.
Då slarvar personen vilket innebär att du tappar många fransar, du får inte speciellt många fransar, dom sätts långt ut samt att din stylist slarvar och inte tar bort de fransar som behövs rensas bort vid en påfyllning.

En sak som många undrar och förvånas över - vi bygger fransarna själva, alltså vi bestämmer hur många volymfransar vi kan sätta på din egna frans när vi ser den, och det varierar mellan 2-7 st fransar då dom har en tjocklek på 0,07. Beroende på din egna frans hur pass stark den är & vad den klarar av.
Det är alltså INTE färdiga knippen vi sätter dit, det är jätte skadligt för din egna frans.

Så var noga med vem du väljer 🙏

Kram på er ☺️

Likes

Comments

I går hade vi mina föräldrar & min syster här på middag som tack för hjälpen av renoveringen av huset. Så jag slog till ordentligt och gjorde en 3-rätters till dom.

Till förrätt fick dom räkbomb. Finns att köpa i charken på city gross, den är så god 😍

Till varmrätt gjorde jag smördegspotatis bakelser. Lite annorlunda och så gott 👌🏻 till det vart det ryggbiff, sås & sallad.

Sen var vi så mätta så vi nöjde oss med kaffe Karlsson och spel som efterrätt. Får bjuda någon annan på grodorna som jag köpte 😋

Kl 01.45 rullade deras taxi hit och dom åkte hem.

Så idag var jag, Erik & syrran och shoppade lite både till hemmet och nya salongen.
Fick hem min lampa jag har velat ha så länge 😍 så äntligen är den min 🙏 köpt på EM

Nu ska jag jobba lite till inför kommande vecka. Fullt upp när man har eget företag. Så har precis blivit klar med hemsidan så den ser bra ut. Kommer förmodligen somna med datorn i knät inom kort, ögonen går i kors. Men jag måste bli klar med kontraktet eftersom det flyttar in fler på salongen inom kort 😃

Hoppas ni haft en trevlig helg ❤️

Likes

Comments

Nu kom jag precis hem från min nya salong som jag snart ska öppna. Äntligen börjar den bli klar! Tagit sån tid med hantverkare osv.
Så äntligen nu ikväll kunde jag börja fixa i ordning lite så jag kan vara där imorgon 😊

Nu ska jag ta ett bad och koppla av och fundera lite över livet.
Hoppas ni får en fin kväll ☺️

Likes

Comments

Tänkte faktiskt ta och blogga lite igen, känner att det är dags nu 👏🏻
Ska försöka få igång bloggen på hemsidan sen, men kör här tills det är ordning på den.
Har en hel del nytt att börja dela med mig av nu 😃
Nytt år och nya möjligheter 🙌🏻

Likes

Comments

Var ute och shoppa lite med syrran å Erik. Så hittade bland annat dessa godingar 👌🏻 nu är jag redo för vintern 😍

  • 453 Readers

Likes

Comments

Har det riktigt varmt å skönt här på Rhodos. Brännan börjar komma och jag börjar känna mig utvilad efter en hektisk vår. De enda jag kan klaga på just nu är att vädret inte värkar bli bra nästa vecka, när jag har semester också. Men de kanske är bra så jag får vila ordentligt 😊

Ska lägga upp lite bilder på arbeten som jag har gjort. Varit dålig på de nu 😉 så ni får se min utveckling 🙌🏻

Likes

Comments

Nu sitter jag och Alexandra på tåget påväg ner till Sthlm. Idag blir det shopping och ärenden 😃 sen ikväll kommer resten av ligan ner.
Imorgon blir det Solvalla och vinna lite pengar 👌🏻 riktigt synd på vädret bara, att de ska regna. Så nu är de bara att de till gudarna att de lättar upp 👍🏻
Vi börjar iaf med lite bubbel så denna resa blir roligare 😏


För övrigt så har nu flyttlasset gått till nya lokalen. Så på måndag är det dags. Så spännande! Då kommer jag bli mer flitig här igen så ni får se snygga lokalen och alla mina behandlingar! 😘

Likes

Comments