Ny månad, nytt kapitel

Ja, nu har ny månad börjat. Den kommer att bli spännande och kul. Det kommer att hända en hel del saker. Det ser jag mycket fram i mot 😊

Det gick väldigt bra på min, godingens❤ och hans pappas fiske/båt tur. Vi kom hem med ca 300st strömmingar i lördags 🐟 😃👍.

I söndags var det dags att dra oss hemåt. Hela resan hem gick bra. Jag möttes av spö regn bara på vägen hem. Jag var hemma här i Mariestad vid 20 tiden.

På måndagen var det dags för jobb igen efter 4 dagars ledigt. Det kändes inte som man hade varit ledig lite längre. Måndagen innehöll sen handling, och träning, ett spinnings pass. Det var svettigt....Phuu 😓😊.

I tisdags var jag iväg till mamma och hälsa på lite. Det sluta med att jag stod i syrrans famn i snyfta 😢. Det blev bättre sen. Jag vet inte vad det var 😳.

Igår var jag iväg och träna. Det blev ben och rygg pass. tufft var det 😓💪😊. Men Sköönt efteråt. Idag träningsvärk.

Igår kväll sjönk jag lite i mitt mående. Massa tankar 😱

Varför är det så orättvis ibland?
Varför kan inte jag göra allt som man ska kunna göra?
Varför får jag inga förfrågningar/erbjudande att göra saker av andra?

Men min känsla inom mig säjer att det är något annat som ligger och gror. Men jag kan inte säga vad det är. Det kan vara en oro inför framtiden och svaren då.
Men varför oro mig för det nu??

För att kanske ta det ganska chill då när jag får svaren när de kommer. Jag vet inte 🤷♀️

Det är skönt att saker håller på att hända nu iaf. Jag har ett möte på onsdag morgon bland annat. Sen väntar jag på en kallelse för att få kanske bukt på min rygg som gör ont i. Nästa helg blir det en hel del att bestämma. Får se hur det går.

Men först är det denna helgen. I morgon blir att åka till syrran på lite "Sommarlovs" firande. Annars tror jag att det blir en lugn hemma helg. Beroende på vädret. För det verkar som det ska bli tråkväder, mulet och regnigt ☔. Både trist och skönt. Tycker jag.

Nu får ni hade så bra. Kram 😘


Ha det så gött läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

aspergers
aspergers,
härligt Jessica (Y) nouw.com/aspergers
jessiFri85
jessiFri85,
aspergers
aspergers,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229