Härligt väder vi har fått!!! =)

Hej på er!!

Hur har ni i detta härliga väder?? 😃☀
Jag har det toppen. Inget att klaga på 😊

Helgen var lugn.
Lördag var jag iväg å handla lite mat på Ica. Sen tittade jag på hockey. Å vet ni vad?!! HV71 💙💛💙 Tog hem SM GULDET!!!!! Till slut. avgjordes i 7:de å sista matchen. Tjhoo!!! YES!!! Grattis!!👏😃🏆👍
Sen blev det en lugn kväll.

Söndag var det Valborgsmässoafton 🔥. Då pressa jag i solen☀ i några timmar. När jag kom in så upptäckte jag i spegeln att jag var lite röd på min hud....hehe 🔴😊
Sen åkte jag på spinning. Vi var inte många deltagare. Men det var ett bra pass 👍. Duscha.
Sen åkte jag och titta på vår brassa 🔥 här i stan.
När jag var på väg så mötte jag på en tjej som har en blogg här @Beata det var kul att få växla några ord med dig och inte bara läsa din blogg 😊 Jag hoppas att du inte tyckte att jag var jobbig? Det var så kul att höra att du Äntligen mår bra nu!! 😃👊.

Åkte hem. Käka lite. hade fått reda på att godingen åkte hem en dag tidigare ifrån sitt äventyr. Så när jag kom hem så hade han med kommit hem. Blev lite putt på han senare. Men det är hans val å konsekvenser.

Igår, måndag så hade jag ledig dag och starten på en ny månad, Maj, som jag älskar. För då kommer värmen, allt slår ut i naturen och vädret kan bara bli bättre ☀🌸🍓🐤. Sen händer det massa skojigt nu framöver 😄👍. Sen de ca 3 månaderna som kommer efter varann nu är bara så härliga. Jag njuter bara.

Jag sola lite till igår i några timmar. Sen drog jag och träna ben och rygg 💪. Jag var åxå med på Jessis 45min spinning. Det var jättebra, tuft och varmt 😂👍.

Idag var det dags för jobb igen. Å som jag misstänkte så fick jag kommentarer om mina fina röda hy 😏 😊. det var inte bara jag som hade fått färg. det var en till 😉. Idag som vanligt på tisdagar så är det go fika på jobbet och vi satt ute och fika. Första gången i år.

Sluta för dagen. Kom hem. Käka och har pressat mina ben i solen idag. Det gäller att jämna ut färgen på kroppen 😊☀ å låta det röda vila. Så det blir fin brun färg där sen 👍.

Ha det gött nu i härliga vädret så länge det håller i sig Läsare/vänner!! 😘Ha det så gött läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229