Är lite krasslig

Hej på er läsare! 👋🙂

Jag hade just skrivit ett inlägg på datorn. Sen skulle jag ändra här i mobilen. Det sluta med att jag raderade hela inlägget. Så nu sitter jag här å skriver om inlägget. SUCK 😞.

Hoppas att det är bra med er läsare? 🙂

Här började jag att hosta igår kväll och jag känner lite i näsan och kroppen att jag inte riktigt är 💯. Men jag hoppas 🙏 att det stannar vid denna nivå. Å att det inte förvärras utan blir bra snart.

Igår gick jag upp 8.20. Tänkte träna på fm. Men jag skulle möta sambon på stan på EM vid 16. Så då jag träna på EM istället. Så jag chilla här hemma och käka innan jag drog iväg och träna.

Träningen gick bra. Eftersom det var måndag igår så var det ben och rygg på schemat 💪😊.

Jag möte upp K istan och vi gick till ”Resia”. Där boka vi om vår resa till Kreta. Från sista sept till mitten av sept istället ☀️🏝😃.
Sen skildes vi. Han drog och träna och jag åkte hem.
Kvällen var lugn.

Idag gick jag kl. 11. Jag hade lätt sovit mer 😁.
Jag gick upp och satte på en tvättmaskin. Käka frulle. Sen börja jag att städa här hemma. Dammsög, torka golv och så. Hängde upp tvätten med. Det var lätt ett tränings pass 😅.....phuuu 😓. Men det kändes bra när det var klart 😁.

Jag satte mig sen och käka en välförtjänst lunch och kolla klart på serien ”Shooter”. Den sluta konstigt 🤨. Men jag hoppas att det kommer mer av den serien 🙏🙂.

Efter lite vila och käk och kollat klart på shooter så hängde jag upp de kläder jag kunde i garderoben som blev rensad i helgen. Resten av kläderna blir att hänga upp en annan dag.

Jag är mycket nöjd med dagen 👏😁.

Nu är sambon hemma 😊❤️ och snart blir det käk här 😋👍

Ha det bra läsare. Kram på er 😘


Ha det så gött läsare! Kram❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229