Djurvänligt mode - 12 veganska drömköp!

Innehåller affiliate-länkar

Är du vegan eller vill du kanske välja en vegansk livsstil? Då kan din garderob vara ett första steg. Det finns många veganska material, men det är inte alltid lätt att hitta plagg som är gjorda av dem. Här finner du 12 plagg i veganskt material! 😊🙏
Det blir allt vanligare att välja att vara vegan, men något som man kanske inte tänker på är att kläder man har på sig kan vara tillverkade av material som inte är veganska. De kan vara tillverkade av material som innehåller djur eller är djurtestade, det vill säga material som till exempel skinn, läder, päls, kashmir eller silke. De kläder som däremot klassas som veganska är bland annat de som är tillverkade av polyester, linne, fuskläder eller nylon. Man brukar i många fall inte se så stor skillnad på vilka plagg som är veganska eller inte, så om man vill vara på den säkra sidan kan det vara bra att ta en noga titt på etiketten när man ska köpa plagget.


Här har jag som bryr mig om djur och miljön samlat ihop 12 stycken skinnliknande plagg tillverkade av veganska material!

Bikerjacka från H&M

Ormskinnsmönstrad kjol från Vero Moda

Omlottkjol från Outrageous Fortune

Svart skjortklänning från Monki

Svarta byxor från Stella McCartney

Krokodilmönstrad handväska från Nanushka

Väskrem från Gabrielle by P

Boots från Dr Martens

Brun handväska från Stella McCartney

Slip-on-sandaler från Flattered

Sneakers från Veja

Boots från Dr Martens

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229