Vecka 28 - Blond blåögd men inte blind!

Veckans bästa

Tjejkväll med Becka, älskar hur vi lyckats hitta varandra ännu mer detta år. Måste också säga jag verkligen lyckats med att se helt jävla galen ut på bilden nedan "charmigt".😂

Men finns det något vackrare än när man berättar för någon om något ganska bra nog galet man gjort i det förflutna. Något man är van att kanske folk tittar konstigt på en för eller tycker man är galen för. Men istället för att göra det tittar personen på dig och skrattar som hell yehe det där låter bara helt förståeligt galet.

Veckans sämsta

Förutom värmen och att man känner sig helt utslagen av den. Så skulle jag vilja säga lögner och skitsnacka! Men vad ska man säga, och vad ska man tro.

Men saker börjar bli mer tydliga i vilket fall som helst , och det är ju egentligen något positivt. Men att ständigt få känna sig blåögd och korkad det är något negativt.

Veckans mindre lyckat

Att jag kom på den briljantaste iden om att elda upp blomflugor med en braständare. Då det där med diskmedel ättika och socker tog alldeles för lång tid.

Och jodå funkade jätte bra, förutom att jag råkade tända eld på rullen med hushållspapper i köket med vilket var mindre lyckat. Men blond som man är släckte jag såklart elden ganska fort så det gick bra, köket klarade sig.

Veckans tips

Var dig själv lita på dig själv, och strunta i vad andra säger om dig!

Nästa veckas mål?

Låt oss säga såhär allt jag struntade att göra förra veckan kanske ?

Veckans låt

Gillar

Kommentarer