vart ifrån beställer jag mina skrivarpatroner?

Fick en fråga tidiage här i bloggen av @frökenrödlök . Som frågade om vad jag hade för skrivare, och vart jag köpte mina skrivarpatroner. Och tänkte svara det med ett inlägg kring just det idag.

Skrivaren jag har är en canon pixma TS5051. Det är en kombinerad fotoskrivare med vanlig skrivare. Plus den har också en scanner, dock har jag aldrig scannern på den. Finns många liknade modeler av denna. Jag kanske gav mellan 900-1000 kr för den , så det är en väldigt prisvärd skrivare. Plus är den ju inte så stor heller vilket passar mig perfekt.

Sen när det kommer till skrivarpatroner, handlar jag alltid dom via nätet nu mera. Skrivarpatroner är väldigt dyra i butik. Så jag brukar beställa genom inky.se eller inkypro.se.

Där kan man enkelt skriva in vilken skrivare man har, och få upp dom patroner som passar. När jag beställde senast beställde jag från inky.se. Jag tycker det är mycket bättre att beställa genom nätet, för där finns ofta lite budget varianter på patronerna också, som oftast inte säljs i butikerna.

Gillar

Kommentarer