Varför så dålig uppdatering? kaos!

Nu har det varit lite dåligt med uppdateringen här igen. Men detta år har verkligen varit kaos rent ut sagt, men även en på början på en inre resa. Och mycket av vad som hänt på pågått i mina tankar har varit alldeles för privat för att dela med mig av här. Men också har jag aldrig känt mig mer förvirrad i mig själv, och liksom allting blev så många gånger så mycket mer än vad jag egentligen orkade. Så jag blev liksom på ett sätt stum av verkligenheten.

Man kan summera hela året egentligen med så mycket värk i hjärtat. Att jag och min sambo gick ifrån varandra i början av året " som i slutändan efter vår paus var blev ett gemensamt beslut," var bara starten på ett gäng olika händelser som gjorde ont i hjärtat det ena har liksom bara avlöst det andra i år. Och mitt i allt blir det som jag tappar förmågan att prata om det, men det är också något, jag försökt jobba på i år att prata mer. Vilket jag fått väldigt bra stöd av vänner. Som antagligen i visa fall, bara väntat på att den dagen ska komma. Dagen jag börjar öppna upp mig, om saker från det förflutna. En person som tydligen väntat i 12 års tid med. ( ja jag är nog ganska hopplös på detta med att försöka hålla allt inom mig)

Men att plötsligt efter 6 år bo själv har varit tufft. För det är så många sår som väckts i mig från just tidigare erfarenheter. Det handlar mycket om ptsden som börjat spöka mer sen jag blev själv. Det handlar väl om min oförmåga att känna mig trygg. Men det är ju bara något jag får jobba mer på igen! För efter 6 års samboskap älskar jag ju också friheten i att bo själv, och göra vad exakt jag vill, när jag vill.

Hur som helst detta är anledningen det ibland varit för tufft med bloggandet, och kanske stundvis är fortfarande. Det har liksom varit för mycket kaos i huvudet , det inre och i mitt liv för att ens få ut något als här. Men nu gör jag ett försök igen att hålla denna blogg mer i liv igen! För jag saknar det så mycket att skriva här alltså och saknar er läsare också såklart! ❤

Gillar

Kommentarer