Två boktips.

I detta inlägg skulle jag vilja tips om två enligt mig riktigt bra böcker. Nämligen Joakim Lundells biografier.

Första boken läste jag redan under 2017, när den kom ut. Hade förhandsbeställt den. För sjävklart villa jag ha den signerad också haha.

Första boken handlade mycket om Jockes uppväxt, som var långt ifrån enkel. Han bollades mellan olika myndigheter, och hade ett fruktansvärt tufft liv. Jag blev så himla berörd av hans bok, många gånger, kom tåren fram, Det jag minns som stakast från denna bok, var verkligen hur mycket hemskheter han fick erfara och se som barn. Och allt hans mamma utsatte honom för. Det gjorde rikitgt ont i hjärtat att läsa, för barndomen är ju så viktig för en. Att lixom få en sån otryggbarndom kan jag verkligen bara föreställa mig vilka men det kan ge för en person. Det är en väldigt känslosam bok , och skulle nog säga att joakims bok Monster är en av dom bästa böcker jag läst.

Nu sen jag skaffat nextory, valde jag också att läsa hans andra bok. Du är inte ensam. Men denna valde jag att lyssna på istället. Och den var också väldigt bra. Man kan säga att den fortsätte där den första boken slutade. Man får i bok numer två reda på mer hur det såg ut när han började med youtube. Och man får reda på mycket om hans diagnoser adhd och aspergers syndrom. Även får man reda på mycket annat bland annat hur media behandlat dom kring olika serier dom gjort till tv 5 .Och hur det sett ut bakom kameran där, men också kring deras youtube.

Jag tyckte även väldigt mycket om hans andra bok, och den är verkligen en läsvärd bok lika som ettan.❤

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Joakim är en spännande person med mkt kunskap och erfarenhet som kan hjälpa många unga som hamnar snett
kamillaskamera.com/
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja det håller ja verkligen med om att han har ☺️❤️
nouw.com/jessiekaos
Amanda ,
Åh jag älskar dom böckerna tycker han skriver otroligt bra ❤️
amndiz.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja väldigt bra inlevelse i böckerna det håller ja med om ☺️❤️
nouw.com/jessiekaos
rebeccasphotography
rebeccasphotography,
Älskar Jockes två böcker, riktigt spännande samtidigt väldigt hjärtskärande att läsa om all skit han varit med om som barn, tonåring och vuxen. Tycker andra boken var riktigt bra för där ger han en bra beskrivning av asperger där även jag som inte har någon diagnos kan känna igen mig gällande vissa personer som jag varit vän med som har asperger osv.
nouw.com/rebeccasphotography
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja håller verkligen med dig många gånger blev man bara så berörd att det kändes som man skulle börja gråta ❤️
nouw.com/jessiekaos
minasvarld
minasvarld,
Tack för tipset!
Har inte läst någon av dem men vill definitivt göra det. Han har verkligen haft en tuff uppväxt och det är så hemskt att någon ska behöva få uppleva det han upplevt.
nouw.com/minasvarld
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja men åh det tycker jag verkligen du ska verkligen så bra biografier❤️
nouw.com/jessiekaos
MissJohansson
MissJohansson,
Så otroligt fin bok, har ändrat mycket uppfattningar om honom efter att ha läst hans böcker. Bra tips! Kram!
nouw.com/missjohansson
paamcakees
paamcakees,
Har läst hela första boKen och börjat på andra. Har dock fortfarande svårt för jockeboi, men Jag lider med honom pga hans uppväxt 🥰
nouw.com/paamcakees