svar på frågestund #2

dagbok Fortsätter att svara på frågorna ni ställt mig , dessa frågor är från @fibrolivet Saramadeleine @popprinsessan @soffiaz_85 och Hannafialotta

Vad är din favorit maträtt

Kan variera lite i perioder, men pasta, goda sallader, ute mat, toast och tacos går ju alltid hem.

Favorit färg?

Beror på till vad gillar många färger ändå. Men får nog säga Rosa, lila , blå., röd och svart.

När började du göra bujo, och hur tänker du när du gör den?

Började 2018 när jag pluggade , för att kunna styra upp och planera studietimmarna då jag pluggade via distans. Började att göra det i min dåvarande dagbok sen blev jag helt fast i det.

Hur jag tänker, när jag gör den, är att styra upp vardagen lika som man gör i en vanlig kalander. Men att forma den varje månad utifrån mig själv, och mina behov av vad som ska finnas i den.

Inget behöver vara perfekt i den, den är helt enkelt till för att göra det mindre rörigt för mitt huvud.

Om du fick en enda önskan uppfylld just nu vad skulle det vara?

Oj den var svår bara en? Näe men den är nog väldigt enkel att få må bra igen helt enkelt.

Har du någon riktigt dyr mumin mugg , som är värd mycket pengar?

Nej det har jag inte.

Vad skulle du vilja jobba med , om du välde helt fritt utan att tänka på vad som är möjligt?

Det har väl alltid stått mellan ett yrke inom psykologi då det intresserad mig mycket. Eller ett yrke där jag får utlopp för min kreativitet. Terapeut , samtalscoach, skribent, m.m. Listan skulle kunna göras lång alltid varit lite velig i detta. Starta ett eget företag har också alltid varit en tanke.

Är du utbildar till något speciellt ?

Jag är utbildad uska inom psykiatri. Och jag har studerat utvecklings psykologi och pedagogik på högskola. Och så har jag också gått en utbildning i hur man startar ett eget företag.

Vad gör dig glad, och vad gör dig ledsen?

Det är ju väldigt mycket som gör en glad eller ledsen. Kreativitet och galenskap gör väl mig glad och att spendera tid med folk som jag tycker om.

Ledsen är väl ganska uppenbart man blir när man blir sårad, eller när man ser andra sårad.

Vad pysslar du med om dagarna?

Mitt liv haha ✌ Jag är som sagt utbränd och mitt största jobb just nu är med mig själv. Och man stressar sig inte ut ur en utbrändhet man stressade sig in i den. Sen står man i ett inre förändringsarbete man får lära sig att ta det lugnt och tänka om.

Så enkelt jag jobbar med min hälsa och inre välbefinnande.❤

Hur ser den perfekta dejten ut ?

Nog väldigt individuellt, men att lära känna varandra bättre kanske. Och göra något som båda gillar ? Eller något som typ alla gör typ gå och lägga sig och sova haha näe helt ärligt jag har inte en jävla aning!

Mina relationer har ofta gått väldigt snabbt fram, så den där dejting fasen har väl alltid varit typ en möjligtvis kanske två dejt i såna fall. Ärligt jag suger nog på detta med dejter jag har bjudit på snabb nudlar, och har somnat till den där så romantiska filmen ja ni hör ju.

Detta med romantiska dejter är så mycket enklare när man varit tillsammans ett tag och faktiskt känner varandra anser jag. För då kan man liksom slappna av , i början av relationer blir jag bara så nervös så jag gör bara ständigt bort mig. Och framstår som en idiot. 😂👌

Vad önskar du dig mest av allt just nu ?

Just exakt nu skulle jag vilja ha en energidryck, och en nackmassage. Ett magiskt trollspö som städade lägenheten åt mig, trollade fram god mat, vin , och allt möjlig tjafs man kan bli plötsligt sugen på.

Och fortfarande så önskar jag mig förmågan att teleportera mig själv , vart jag vill när jag vill.

Nu har jag inte ens energidryck hemma just nu, när jag skriver detta. Och ännu mindre några magiska trollspön och superkrafter. Så jag antar en kopp kaffe får duga idag med. 😉

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Tyckte om att få se dig hålla på med din bujo på Youtube.

www.frokenrodlok.se
Emschen,

Om jag fick välja vad som helst att jobba med, utan att behöva tänka på något, så hade det antingen varit att föreläsa eller ngt med inredning.

Kul att läsa dina svar!

Vet hur det är att vara utbränd, hoppas att du finner styrkan att ta dig igenom det.

emschen.se
Therese Carlsson ,

Älskade att se hur du gör bujo😊 vilka härliga frågor och kul att få läsa dina svar

2barnsmammaochfru.blogbiz.se
Mirre,

Vad roligt att få läsa dina svar och du är så härligt upprikit =D

sweetwordsbymirre.com