svar på frågestund # 1

Vill först tacka för alla frågor ni kommenterat till detta inlägg. Och som tidigare får jag nog dela upp det i lite fler inlägg för att det inte ska bli för långt.

Dessa frågor kommer ifrån Kamilla , Mirre , @corkystyle , och @madelena

Vad har du för planer inför hösten?

Eftersom d Jag har nog inget speciellt inplanerat så inför hösten än vad jag vet. Förutom att jag och två vänner till mig ska ha en hårdag. Där vi ska fixa färgar håret och göra dread, dock inte jag som ska ha dreadsen dock haha.

Vad drömmer du om?

Det var en väldigt öppen fråga som jag skulle kunna svara med flera sidor i punktform säkerligen haha. Men kan säga lite i alla fall.

Att ha ett jobb som jag brinner för! ( som jag också får nog med tid för mina hobbys på sidan om)

Att få ordning på allt med min utbrändhet bli mig själv igen, och få tillbaka min energi till 100 %. Och att hitta balansen i det hela i vardagen så jag inte halkar ditt igen.

Att få känna mig fri och lycklig på samma gång. Detta med frihet känns som en svår grej att riktigt finna i dagens samhälle enligt mig i alla fall.

Finns såklart mer och fler detaljer, men det är vad jag bjuder er på just nu. ❤

Vad tycker du bäst om med sommaren?

Att det inte är något irriterande snö! Och att naturen är så fin på sommaren, och sommarkvällar att det är så mycket ljusare.

Men gillar egentligen våren mest hösten på andra plats haha för då är temperaturen så mycket bättre oftast.

Baddräkt eller bikini ?

För min del inget av det. Känner mig som om jag vore naken offentligt när ja bär det. 😂

För att förklara mig lite det är ungefär samma sak som med mig och klänning. Jätte fint på andra, men på mig NEJ! Och nej jag tänker inte försöka att gilla det, söt och feminin klädsel får mig att vilja spy på min egen spegelbild.

Har du grillat något i år?

Nej äger ingen grill längre haha.

Hur ser ditt drömboende ut?

Detta är en klurig fråga för mig för den är kluven! Hälften av mig vill bo i ett mysigt hus med den där friheten och lugnet. En annan del av mig vill bo i en liten större stad i en lägenhet nära till allt kul.

Detta är nog ett av mina största problem när det kommer till mycket av mina drömmar i livet, dom liksom går helt i mot varandra och blir liksom i tanken. " Jaha enkelt att lösa Jessica ska du klona dig själv för att leva ditt dröm liv eller ?"

Vart skulle du vilja åka på semester som du inte varit till förut?

Finns inget specifikt land som intresserar mig så faktiskt. Haha det är mer sevärdigheter, upplevelse och sånt som lockar mig. Så allt annat än solsemester skulle nog vara ett korrekt svar.

Dock har jag inte ekonomin till något sådant i nuläget, så jag har heller inga tankar på det just nu. Det får jag tänka mer på när det faktiskt är genomförbart haha. 😂

Kaffe eller te?

Kaffe helt klart! gillar te också, men kaffe är ju ett måste i min vardag haha.

Om jag skulle komma hem till dig hur skulle dagen se ut , och vad skulle du visa mig?

Det har jag inte en aning om, det tycker jag i såna fall vi skulle bestämma tillsammans. ❤

Gillar

Kommentarer