spar pengar välj rätt elavtal

Har du någonsin tänkt på vilket elavtal du har? Och om du verkligen har just det bästa elavtalet som gynnar dig bäst?


Det som passar just dig och ditt boende, kan nämligen vara lite olika från person och boende.
Som till exempel bor du i villa eller lägenhet.

Elavtal, villa - För dig som är villaägare utgör uppvärmningskostnaden den störta delen av elkostnaden. cirka 60 procent av elförbrukningen i en Svensk villa, eller radhus går till just uppvärmning.


Visst kan det låta lite krångligt att veta vad som är det bäst för en själv?
Men det är just dessa frågor kring, vad som är bäst för dig och ditt boende. Som Göta energi kommer hjälpa dig att välja just det bästa för dig!

Göta energi har många olika typer av elavtal, just för att det ska finnas ett elavtal som just passar dig och din vardag.

Jag själv har haft Göta energi i snart 2 år. Och dom hjälpte mig välja ut ett bra elavtal, för just mig och min sambo, som bor i lägenhet.
Innan jag hade Göta energi, varierade verkligen summan för mig. Visa månader var det bokstavligen en chock när man öppnade brevet och såg summan.

Men sen jag skaffade Göta energi, och deras elavtal fast el.
Kom jag ner pris och slipper nu otrevliga överraskningar, med andra ord fast pris på elen året om. Och man får verkligen hjälp av dom. Min erfarenhet av dom är verkligen super, dom är trevliga, och hjälper dig välja rätt, så det blir bäst för dig.

Fast el innefattar bland annat:

✔Samma elpris hela avtals perioden

✔Månads avgift baserad på års användning.

Medans spot on innefattar :

Rörligt elpris, som är billigast över tid

✔Ett av marknadens lägsta påslag på endast ett öre.

Sen har Göta energi också, andra elavtal förutom dom jag nämnde. Men vad som passar dig bäst? Oroa dig inte, ta kontakt med Göta energi. Dom hjälper dig lika som dom hjälpte mig. Deras hemsida för kontakt hittar ni HÄR, där kan ni också själva läsa om dom olika elavtalen som finns.

Gillar

Kommentarer

Beccxans
Beccxans,
Här har vi E.on, just för att de hade smidigast avtal. Vi tillhör deras område så nätavgifterna måste vi ändå betala till dem, att även betala för förbrukningen hos dem var liksom enklast. Vi är kanske lite lata på den punkten 🙈
nouw.com/beccxans
Jessiekaos
Jessiekaos,
ja hade också båda på ljusdalsenergi som det heter där jag bor förut, men imitt fall kom jag faktiskt ner i pris att byta så ja har göta på en 😀❤
nouw.com/jessiekaos