Söndagssnacket : 5-7 varor som alltid finns i mitt kök!

Då är det söndag , och dags för denna veckas söndagssnacket här i bloggen.

Och dom som hakade på utmaningen denna vecka är:

@blondina

@borderlinegirl

@madelena

@beccassida

@ingajohansson

Och några ting som alltid finns i mitt kök är?

1. Den första bilden här visar en hel del faktiskt som typ alltid finns i mitt hem. Kaffe, energidryck, popcorn och chips. Jag har typ alltid chips hemma. Dock beror det ofta på att jag kan äta på en chips påse ganska länge. Minst en vecka tar det för mig att äta upp en påse haha.

Och någon form av läsk finns också alltid i mitt kök, så nyttig jag är asså. 😅

2. Keso och smör är väl också en sak som alltid finns i vårt kök, och någon form av pålägg. Men jag använder ju keso som pålägg också, men det gillar inte Dennis att ha på sin macka. Så finns ju alltid typ något annat också just nu ost haha.

3. Oatly och lite olika typer av såser, då jag älskar sås haha. Sen finns det ju ofta mjölk och kräm hemma också, men dom får Dennis stå för. För jag själv tycker faktiskt varken om mjölk eller kräm haha.

4. Bröd och pasta.

5. Någon form av vitamin som jag ofta glömmer att äta.

6. Och en hungrig sambo.😂

Nästa söndags söndagssnack kör vi temat : Vad har jag för relation till tvångstankar? ( dvs har du eller har du någonsin haft det, eller hur tänker du kring det ? bestäm själv hur du vill skriva kring ämnet)

Skriv i kommentar nedan om ni vill haka på. Så länkar jag er, i mitt söndags snack inlägg nästan söndag, och så länkar ni mig.❤

Gillar