Söndagssnack : Sommarläsning vad läser jag just nu?

Då är det söndag , och dags för denna veckas söndagssnacket här i bloggen.

Och dom som hakade på mig i veckans tema är: haha ingen så vitt jag sett, så jag vet inte kanske söndagssnacket känner för en liten sommarsemester i bloggen? Vad tror ni? Hur som helst här har ni mitt svar i alla fall.

Och jag läser just nu?

Egentligen lyssnar jag just nu på dessa böcker, men sak samma lite. Jag lyssnar i alla fall på Carolina Gynnings böcker Laura och Vanessa. Är inne på bok nummer två nu Vanessa, Laura är första boken.

Böckerna handlar om: Två systrar som, efter en resa till Thailand med deras föräldrar, förlorar sina föräldrar i tsunamin och Vanessa är spårlös försvunnen. Laura tar då beslutet att säga hon är sin syster, och får ta över hennes systers liv. Då Laura tror sin syster är död, och alltid varit lite avundsjuk på sin systers framgångsrika liv.

Och vad tycker jag om dom hittills då? Det är lite blandat faktiskt. Jag har verkligen fastnat för själva historien om dessa två tvillingar och dramat kring dom. Sen att det är en del sex i böckerna och som Gynning säger Dirty crime. Och det är kanske inte riktigt min grej, då jag inte är så mycket för att läsa om sånt haha.

Sen tycker jag språket är lite sådär i mellan åt. Jag stör mig lite på att visa ord fraser upprepar sig så ofta, som ordet kropp och att dom jämt somnar av utmattning i orden. Men när en bok inte är i min smak brukar jag byta bok.

Men jag har ändå fortsatt att läsa denna, för spänningen i syster historian. Och dramat där är riktigt spännande, och bra vilket ändå gör detta till bra böcker. Dock vet jag ju inte hur allt kommer sluta då jag är mitt i andra boken nu. Så jag hoppas verkligen slutet blir något som faller mig i smaken också.

Har ni läst denna vad tyckte ni om den i såna fall? och vad läser eller vill ni läsa i år som sommarläsning?

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Skitbra lista! Jag försöker "finna tid" för läsning (ärligt har jag bara tröttnat på boken), men lite sugen är jag på att läsa några nya böcker!
nouw.com/louisefreij
Jessiekaos
Jessiekaos,
ja så brukar det bli med vissa böcker för mig med, men då brukar ja bara konstatera att den antagligen inte är någon bok för mig och så byter jag bok haha 😂❤
nouw.com/jessiekaos
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Låter lite spännande ändå om man läser kring handlingen å så, men det är ju så olika hur man gillar skrivandet liksom. Alltså hur författaren har sitt sätt att skriva på! Visste inte att Carolina Gynning skrev böcker?! Men spännande 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Jessiekaos
Jessiekaos,
näe ja hade själv lite missat att hon hade skrivit egna böcker faktiskt, för det var ju ett tag sen dom kom ut, men det släpps ju så mycket böcker egentligen så det är ju så lätt att missa något typ som med film 😂❤
nouw.com/jessiekaos
Ingajohansson
Ingajohansson,
Läst båda tyckte de var mycket bra, hoppas på nr3 😉
Läser själv
Blekingegatan 32
Greta Garbos historia!
nouw.com/ingajohansson
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh ska det komma en till av dom också? den har jag inte läst faktiskt får kolla upp den ❤
nouw.com/jessiekaos
Ingajohansson
Ingajohansson,
Det är jag som tycker det.
Boken slutar så att den kan fortsättas med en ny.
nouw.com/ingajohansson
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha jaha ja då finns det ju en chans det blir en till 😃
nouw.com/jessiekaos