Saker att göra för att pigga upp sig själv!

Vi alla kämpar hela tiden med våra strider här i livet. Som många gånger får oss att fastna i negativa tankemönster. Så jag tänkte i detta inlägg dela med mig lite av saker jag brukar göra för att pigga upp mig själv. Eller bara finna en frizon från det inre som i visa stunder av livet är helt kaos. Så man bokstavligen flera gånger bara önskar man kunde stänga av ens känsloliv ett tag. Och få en pause både från ens tankar och känslor.

1.

. Lyssna på musik och sjung ut alla känslor! strunt i samma om du kan sjunga eller inte.

2.

Kolla på komedier och Disney filmer

3.

Förändra saker möblera om där du bor, färga håret, klipp dig eller något annat som tillför en positiv förändring i ditt liv just nu.

4.

Umgås med folk som gör dig glad och som lyssnar på dig när du behöver prata ut!

5.

Skriv ut dina känslor om så bara för dig själv. I mitt fall skrev / skriver jag ut i poesi och liknande.

6.

Gör något som du vet gör dig glad! Även om det inte känns som det kommer funka för stunden gör det ändå! eventuellt gör en lista i dom sakerna , som du sedan kan kolla på och försöka göra en av dom.

7.

Ge dig självkärlek och unna dig själv saker. Köp något du vill ha, unna dig något gott att äta och försök skapa en mysig stämning omkring dig.

8.

Städa och go bananas i det blir mindfulness för dig. Man jobbar med kroppen och slipper tänka och känna en stund.

9.

Planera saker och sätt upp mål. Vad man än går igenom här i livet underlättar det alltid att ha saker att se framemot. Även om det är något litet.

10.

Var din egen bästa vän i livet! Ge dig själv stöd kärlek och allt som du brukar ge till andra ge det till dig själv också.

Vad brukar ni göra i tuffa stunder i livet för att hantera vardagen kommentera gärna nedan, så kan vi lära av varandra ❤

Gillar

Kommentarer