Paranoid?!

Ibland blir jag verkligen knäpp på mina egna tankar. För ett år sen i början av 2020 målade jag den första tavla. Den med katten och två ansikten, och något som ser ut som två lägenhetshus kanske?! Detta var min första akryl målning på många år, så motiven i tavlan var inte direkt något jag hade bestämt utan det bara blev som det blev "improviserat klotter vill säga".

Men när jag tittade på tavlan nu i år efter allt som hänt. Det vill säga att jag och Dennis lämnat varandra och bor nu på varsitt håll i varsin lägenhet och är inte längre ett par. Och vi har "delat" på katterna, Roxy den äldsta katten bor hos mig. Och den yngsta katten Fija som vi skaffade tillsammans bor hos Dennis, men ska också bo hos mig och Roxy lite då och då när det passar. IGEN TITTA PÅ TAVLAN SOM JAG MÅLADE ETT ÅR INNAN! är jag paranoid igen eller är det inte just det jag ser i tavlan jag målade för ett år sen!?

Jaha så en tavla på en TIGERBJÖRN (vad nu det är antagligen något som bara existerar i min fantasi antagligen.)Men vadå 2022 kommer jag skaffa en tiger då eller vad?! jo men Målade ju tigerbjörn tavlan i början av detta år på samma sätt. Men vad fan är en tigerbjörn för något och vad fan ska detta betyda.

Jag håller säkerligen på att bli galen. Men MÅLAR lust minskade en aning efter jag såg tavlan från förra året, Jag vågar fan inte måla just nu. JAG VET JAG HAR DEFENTIFT BLIVIT GALEN!

Dagens låt ?😂

Gillar

Kommentarer

Marlene,

Men det är ju faktiskt jättespännande! Måla en tavla direkt, ställ undan den och analysera den om ett år. Sjukt spännande ju!

fdensammamamman.se/
Jessiekaos
Jessiekaos,
Haha ja det här vi ju tigerbjörnen till😂❤️
nouw.com/jessiekaos
Fröken Rödlök ,

Du får helt enkelt skapa dig en egen tigerbjörn nu, du kom ju på det. Så kul att se det du skapar.

www.frokenrodlok.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Haha ja undra hur de ska gå till😂
nouw.com/jessiekaos
Therese Carlsson,

Så fina tavlor 😊.. Du verkar älska tigrar kanske därför du målar dom 😊 så kul att se det du skapar

2barnsmammaochfru.blogbiz.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja katt djur är en favorit absolut ❤️
nouw.com/jessiekaos
Diana Saelöen,

Oj, ja nu när du säger det så förstår jag hur du tänker över ditt målande - men vet du om du fortsätter måla kanske det blir positiva saker som kommer att framkomma/ske. Eller så är allt bara en slump, vem vet - och ja vem vet vad en tigerbjörn är eller vad den kan tänkas symbolisera. Jag håller alla tummar för att det finns en massa positivt som väntar runt hörnet ... det är du så värd.

nouw.com/fibrolivet
Jessiekaos
Jessiekaos,
Tack så mycket va snäll du är ❤️
nouw.com/jessiekaos
Amanda,

Det är intressant det där men förstår att det känns lite läskigt nu ett år senare. Vi får se vad som har hänt om ett år 😊

amandizan.wordpress.com
Jessiekaos
Jessiekaos,
Haha helt klart super läskigt🤯
nouw.com/jessiekaos
Madde ,

När du skriver så blir det nästan lite läskigt. Antagligen överanalyserar du bara, och visst kan man hitta kopplingar till allt om man bara tittar lite extra. Din tigerbjörn blir jag iaf nyfiken på då den dyker upp. Lova att du visar det då hihi

www.nouw/com/madelena
Jessiekaos
Jessiekaos,
Haha ja jag tänker Lite lika också super läskigt eller är de bara ja som överanalyserar detta typ😂 haha absolut kommer ja uppdatera om tigerbjörnen uppstår i livet 😂❤️
nouw.com/jessiekaos
Elina,

Oj, förstår att du känner dig lite paranoid!

Jag kan få liknande upplevelser när jag tittar tillbaka på saker jag skapat! Men samtidigt lägger man ju alltid in sina erfarenheter när man tolkar verk, och ser det som är applicerbart på sitt eget liv. Tycker du ska fortsätta måla, det får dig att må bra ❤️

detkaosvikallarvardag.com
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja det har du ju rätt i, men ja tavlan blev plötsligt mycket irriterande 😂❤️
nouw.com/jessiekaos
Marie,

Såklart ska du skapa, det är ju du och dina tankar, ska kör bara

sweetwordsbymirre.com
Jessiekaos
Jessiekaos,
Tack det har du rätt i, behöva nog en liten pause mest i målandet efter denna fundetingoch Paranoia 😂
nouw.com/jessiekaos