Överanalysera inte det jag skriver

Jag måste bara få skriva av mig lite här , det är just det min blogg är till för bland annat i alla fall.

Men det är inte alltid så enkelt att ha en blogg, det finns liksom sina nackdelar som ibland gör att lusten att skriva här, minskas.

Jag skriver inte om allt här i bloggen, på samma sätt som många andra gör. Jag skriver mest om mitt innersta mina tankar och funderingar, psykisk ohälsa och psykisk hälsa, och skapande.

Men när jag skriver om vissa tankar och känslor blir det oftast lite knas med det hela. För jag skriver inte om kanske vad känslorna bottnar i alltid. Och i många fall för er som läser uppstår känslan vad har hänt? "Skriver hon om denna person , menar hon mig?" Jag vill inte behöva förklara allt i min blogg , men heller att ni frågar mig än att massa snack uppstår.

MEN det bästa vore kanske om man fick lov att skriva ut sina känslor och samtidigt ha ett privat liv. Anledningen att jag inte skriver om allt här är ju av den anledningen i sig jag vill ha ett privat liv också haha. Och jag har respekten till att hålla visa saker utanför min blogg just av den anledningen.

Det är såklart snällt att ni bryr er, men undrar ni något kom till mig eller släpp det bara, gå inte runt och snacka.

Nu behöver ni heller inte fråga vad detta gäller okej? snälla haha. Någon mer bloggare som känner igen detta nu när vi ändå pratar om ämnet?

Gillar

Kommentarer