min första sims video

Många av er blev lite nyfikna i söndags, då jag skrev , om att jag kommer dela något lite nytt ifrån mig nu i veckan. Som skulle ersätta mina gamla sims story inlägg.
Och nu äntligen, ska jag berätta för er. Jag har nämligen testat mig lite fram och lärt mig göra sims videos.

Och jag kommer nu i fortsättningen göra videos kring sims istället. Jag tycker detta är så roligt, för jag har själv alltid älskat att kolla på sims videos.
Faktiskt gillade jag att kolla på såna här videos innan jag skaffade sims 4 själv haha. Och sen jag började spela har det alltid funnits en tanke att jag vill också göra såna videos.

Och nu har jag alltså gjort min första sims video.
Och jag hoppas verkligen någon annan än jag själv kommer tycka detta är kul haha.

Så vill ni hänga lite med mig när jag spelar, har ni första videon nedan. Detta kan bli så kul, för min otur och klantighet verkar även spegla av sig även på min sim.
För min sims gubbe har råkat blivit avstängd ifrån skolan. Ärligt hur gick det till,visst inte ens man kunde bli avstäng och utskickad i från skolan i the sims.

Men när jag spelar, ja då brukar det kunna hända massa kaos. Så denna video går lite ut på att hon ska lyckas komma in igen på skolan.🤪😂

Om ni kollar på videon senare, så får ni en hint vad som ska ske i nästa video. Men jag hade faktiskt tänkt denna som en liten sims serie i många delar haha. Ja så länge jag inte råkar ta död på henne då.
Men hur som helst, har ni några förslag på vad ni vill se Jessie sim göra?


Tex skulle ni vilja se henne gå på en dejt? går på någon sims festival? Eller ska jag kolla om det går att anordna en fest på elevhemmet? eller va ska vi utsätt henne för haha.😂❤

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Kul att du gör lite videos i inläggen 😊 du har en fin blogg
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jessiekaos
Jessiekaos,
tack så mycket fina du ❤
nouw.com/jessiekaos
Madelena
Madelena,
Så längesen jag spelade sims. Nästan så jag saknar det lite .
nouw.com/madelena
Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja men åh det är ju så kul 😍😍
nouw.com/jessiekaos