kärring vill ha kaffe

Jag lova ju att uppdatera er lite om, hur det går här hemma. Med att gå här hemma båda två vill säga, som är ju läget nu. Även om igen av oss ens är sjuk.

Och vi har väl inte gått varandra på nerverna så sätt än i alla fall haha. Men jag har nog vänt på dygnet fullständigt nu bara under några dagar. Säkert mycket för jag vill vara uppe lite längre än Dennis så jag får lite egentid när han sover haha.

Något jag börjat gnälla i denna vecka, är att varför är alla kaffe koppar och muggar så små. Känns som man bara hinner doppa tungan i kaffet, sen var det slut. Detta tog dock Dennis, på allvar så när jag klev upp idag. Hade han letat upp en av hans stora muggar och gjort kaffe åt mig i.

Jag har tagit mitt kaffe sug till lite av en ny level också. Ni vet blossa ramsan. glöggen heter blossa. Jag har gjort om den till en ramsa om mitt kaffe sug. Så hela denna vecka har jag gått runt och sjungit. K - A-F-F-E -K-A-F-F-E kärring vill ha kaffe. Och nu har jag gått runt och sjungit på den så mycket, att Dennis fått den på hjärnan. Undra vem som är jobbigast egentligen........ ibland är det nog faktiskt jag. 😂😂

Dennis har ju också en pod tillsammans med två andra killar. Men dom sökte någon som kunde redigera och så till deras poddar, så dom kunde dra igång och ha en specifik dag i veckan då det alltid kommer upp ett nytt avsnitt.

Så jag tog faktiskt på mig att hjälpa dom, med att göra redigeringen för deras poddar. Det första avsnittet kom upp för dom i måndags. Och jag ska sätta mig och göra det sista nu, för deras avsnitt som ska komma upp nu på måndag.

Och jag tänkte var lite snäll och göra lite reklam för dom här på bloggen också. Deras podd heter ljusdalsbockarna. Och dom finns både på Youtube och Spotify. Dom pratar om lite allt möjligt, tankar åsikter hur det är att leva med diagnoser. Och dom har också planer att längre fram ha med gäster i deras podd. Så gå gärna in och lyssna, och prenumerera så ni inte missar när ett nytt avsnitt kommer upp. ❤

I första delen här bjuder dom på sina tankar och funderingar så här i början när dom ska dra igång podden. Plus så berättar dom lite om sig själva.

Gillar