Fult är vackert, nya hårmodet?

Det här med den där jävla stranden 2018. Och att vara fin inför sommaren. Ursäkta mig men hur enkelt är det, med alla konstiga ideal som finns. Vad är egentligen fint, och vad är fult. Och vad är det för stolpskott som bestämt det.

Just nu i denna värme är jag ganska orkeslös faktiskt. Inte ens orkat noppat mina ögonbryn, så dom tar nog snart över hela mitt ansikte. Tycker lite mina ögonbryn, börjar se ut som två vilsna mustascher, som lite undrat hur dom hamnat där uppe.

Sen när det kommer till håret. Det är så torrt i denna värme. Och det resulterar till att det får ett helt eget liv. Sen hjälper det knappast att jag haft håret uppsatt, i flera dagar p.g.a. värmen. Släppte ut håret idag, och baam här har vi skogstrollet helga, på nya äventyr redo för att imponera, en och annan markatta.

Kan vi bara sluta ha sommaren, som någon tid på året, då man ska känna sig snygg. I såna fall låt det bli inne varje sommar, med rufsigt hår, som petar åt alla håll och kanter. Låt det bli mode att vara tvärtemot. Låt sommaren vara fuldans och fulmode, där fulaste badkläder vinner ovs.

Fult är bra, fult är vackert. SOL I DITT SINNE , KOM IGEN FULT ÄR INNE! Vilka är med mig? 😀

jag och min blondie acke kommer i alla fall låtsas att detta är super inne just nu

glöm inte att kolla in ackes blogg på http://ackeknappen.blogg.se/

Gillar

Kommentarer