Fem en fredag: Nummer 2

Idag hakar jag på Elisamatildas fem en fredag igen.

Var ju faktiskt ett tag sen jag var med i den nu. Och den är ju så rolig att svara på tycker jag. Är också imponerad av Elisa att hon varje vecka kommer på så bra teman till denna på hennes blogg. ❤

Men nu kör vi !

1. Vad köpte du senast i andra hand?

Ärligt minns jag inte. Jag brukar hitta mycket fynd på köp och sälj sidor på Facebook. Men det var ett tag sen jag hittade något där nu faktiskt.

Men kanske att det var en prydnadskatt haha. Annars är mitt vardagsrums bord som ni ser i bakgrunden också köpt via just köp och sälj på Facebook.

2. Vilken rätt tar du gärna en andra portion av?

Ärligt finns det mycket jag gillar jag skulle vilja ta en portion till av.

Men sanningen är det händer aldrig. Jag blir mätt väldigt snabbt och kan aldrig äta mer än en portion, även hur gott det är.

3. Vad är något du har dubbel uppsättning av?

Det är nog ganska mycket ändå. Visa klädesplagg har jag köpt i dubbletter faktiskt bara för att plagget var så snyggt, så skulle det gå hål i en har jag en till haha. Sen ametist kristaller fast dom har jag egentligen fler än två av också. Då det är min favorit kristall, som jag använder mycket.


Förresten en spontan tanke, skulle ni vilja att jag skrev mer om kristaller här? Kanske skriva ett inlägg om just ametist som jag använder mest kanske. Liksom om själva kristallen och hur och till vad jag brukar använda den? Är det något som skulle intressera någon att läsa om?

4. Vilken uppföljare är bättre än originalet?

Hm svårt sådär på rakarm, men Alice i spegellandet filmen. Den tycker jag var lite bättre än den första Alice i underlandet filmerna som gjordes, ja icke tecknad. Där tyckte jag andra filmen var bättre än första i alla fall.

När kom du senast tvåa i något?

Senaste måste väl ha varit när jag spelade kort med sambon då. För då vann han på allt vi spela. Och det låter ju lite bättre att jag kom tvåa, än att jag förlora.😉

Gillar

Kommentarer

Jenny
Jenny,
Spännande med kristaller. Jag läser gärna mer om det. 😊

och smart att köpa två plagg av kläder man gillar, önskar jag hade gjort det ibland, när man äntligen hittar något man gillar och som sitter bra. Ska tänka på det nästa gång jag hittar nått jag gillar.

kram kram
jenzel.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
då ska ja aboslur skriva lite mer om det. Haha ja det är ju så smart, men inte alltid jag gör så bara ibland, så ibland för även ja ångra mig att jag bara köpte ett exemplar haha 😂❤
nouw.com/jessiekaos
A room of my own
A room of my own,
det är väl en bra idé att köpa dubbelt av något klädesplagg som blivit favorit. jag förlorar nästan jämt när jag spelar spel med barnbarnen och det gör mig ingenting om jag kommer sist. inte ens tvåa alltså!
mrscalloway.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha näe när man spelar med barn , brukar jag i mellan åt förlora med flit också, även fast jag egentligen är sån vinnarskalle haha 😂❤
nouw.com/jessiekaos
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229