en annorlunda form av korv med bröd.

Jag har en förmåga att bli trött på att äta, maträtter på exakt samma sätt jämt. Det blir på något sätt väldigt tråkigt och enformigt. Därför gillar jag att komma på nya roliga ingredienser, tillbehör och sätt att äta rätterna på.

Så när sambon villa vi skulle äta korv med bröd, kände jag lite men jösses så tråkigt. Men så frågade jag han om vi inte kunde äta det på ett litet annorlunda sätt. Min ide var att äta korv med bröd toppat med friterat grönkål. Så det gjorde vi och jag lovar det blev verkligen super gott. Jag hade skagenröra under och sambon hade dallassallad. Och ketchup och senap, om man vill.

( Sambon gjorde såklart friteringen av grönkålen, men jag hjälpte till att röra om lite haha)😂 Lite som vanligt, i vårt samarbete i köket jag kommer på idéer. Han verkställer dom och ser till att det blir ätbart haha. ( då jag själv inte är den bästa i just matlagning) Jag är typ bara bra på att komma på idéerna ,Men visst ser det gott ut?😍

Friterat Grönkål för er som inte ätit det, har en väldigt krispig och salt smak. Som passar bra som topping till många maträtter. ( saltar gör man medans man friterar kålet, så det blir exakt så salt man vill ha det)😊

Gillar

Kommentarer