Denna värme och hur den påverkar mig.

Som ni alla vet har vi rekord värme i Sverige i år. Temperaturer upp mot 30 grader, något vi inte alls är vanna vid, i alla fall är inte jag det. Jag är den typen som inte ens klarar av att bada bastu , och att njuta av det.  Speciellt inte med min halvfinska pojkvän, som liknar Markoolios låt bastukungen. Ni vet som han sjunger i låten ” oj oj det är väldigt kallt här inne, det är bara 250 grader , det är ju ingenting, hämta veden,kasta vatten, elda mera så stenarna glöder ja ja mina bröder” Lite så förklarar min sambos temperaturer väldigt bra också.  Men även denna halv finska temperaturgalning tycker det är för varmt väder nu.

Värmen påverkar i alla fall mig så att jag har svårt att sova. Och är helt beroende av den enda bordsfläkt vi har. Får också ingen hungerkänsla, och har svårt att få i mig ordentligt med mat. Någon mer som har problem med detta i denna hetta, som har bra tips på bra kalla måltider? Tips tas gärna emot 😀

Men denna värme plus dålig sömn, gör en lite smått knasig också. och inte nog med värmen så brinner det också på flera ställen här nu också, jag kan inte låta bli att försöka skämta till det i detta läge, med att nynna på Tomas Ledins sommaren är kort fast att jag bytt lite ord i texten. ”inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar…. sommaren är kort det mesta brinner bort. Solen skiner inte bara idag”

Ja man får försöka skämta till det, för att hålla humöret uppe,  i allt elände. Det är trotts allt sommar och innan vintern , och den klagan kommer. Måste man också försöka att njuta. Även om denna njutning är framför en fl��kt, med en kall dryck och ett fånigt leende.

Ett plus jag har i alla fall inte rakt av mig håret, p.g.a. att håret är varmt i denna hetta, jag nöjer mig med en lagom ful håruppsättning. Som egentligen inte als passar mig.


Puss och kram jessica framför fläkten

  • Vardag

Gillar

Kommentarer