Bilder och deras historia / halloween

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett sånt här inlägg. Där jag lägger upp gamla foton och berättar lite om dom. Men jag vet ju ni tidigare har gillat mina såna inlägg. Så jag tänkte passa på att göra ett nu, med lite halloween special tema.

Dessa bilder är från en halloween fest hemma hos mig och Dennis, 2017 tror jag det var. Så här kommer en liten bild bomb, från vår halloween fest det året.

Ja vad hade jag klätt ut mig till? egentligen ingen speciellt faktiskt. jag tänkte typ en magiker/häxa eller något åt det hållet. Minns dock jag väldigt gärna vilja ha en hatt haha. Så jag lånade en hatt av min kompis acke, till min halloween look..

Här är två bilder, från kvällen med två av mina underbara vänner. Dock ser jag ju inte klok ut på någon av dessa bilder haha. Jag minns jag försökte se läskig ut, jag kan ju säga jag misslyckades ganska mycket haha.

Här har vi också en liten gruppbild, minus några personer som inte kom med på just denna. Väldigt suddig bild, plus jag tycker lite jag ser ut som en tomtenisse/elf på denna bild. Lite för att han jag sitter bredvid är så lång 😂

Avslutar med dessa två bilder, självklart måsta jag ha en selfie med saw mannen också, eller vad kallar man han?

Hoppas ni tyckte det var roligt med en liten halloween tillbakablick , med lite info bakom bilderna, i dom bilder jag faktiskt minns något ifrån så att säga. Alla var ju inte utklädda men jag brukar ha så att det är frivillig om man vill klä ut sig eller inte. Dennis hade ju bara en hatt på sig, nästa gång jag har halloween fest ska jag nog försöka övertala honom att låta mig sminka ut han lite. Haha hur jag nu ska lyckas med det vet jag inte,

Men en sak kan jag säga jag minns det var en otroligt rolig och trevlig kväll.


Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Åh vilka härliga bilder! Så himla kul när man har massa foton och minne från ett sånt tillfälle💕
nouw.com/photoemmz
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att vi får blicka in i ditt fotoalbum igen! Det tar mig tillbaka herrans massa år när jag och mitt ex hade halloweenfest hemma med våra bästa vänner och svågern.. Drack äckliga drinkar! hahaha... det är nog enda halloweenfest jag haft.
nouw.com/frökenrödlök
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Härligt att få se tillbaka på en rolig kväll 😊det är ju det som är så roligt med bilder, att man kan leta fram dom igen & le åt minnena 😊💗
nouw.com/sannaevelyne