bästa hår och smink tips från mig?

Fick en fråga om mina bästa hår och smink tips av @soffiaz_85 under frågestunden, och tänkte att jag svarar på det i ett enskilt inlägg nu.

Och helt ärligt jag vet inte riktigt om jag har så mycket att ge här. För jag sminkar mig inte direkt varje dag. Och är inte direkt någon mode och hår bloggare långt ifrån faktiskt. Men jag tycker ju det är kul att sminka mig, och även att sminka andra, så ni kan få hår och smink tips på mitt sätt?

Smink

1.

Lägg två lager mascara för att skapa mer volym på fransarna.

2.

Om man tycker det är svårt att noppa ögonbrynen, och är lite rädd för att göra fel. Ta en ögonbryns penna eller liknande. Och måla ögonbrynen så som du vill ha dom, sen noppa bara bort allt som är utanför det.

3.

Rör om foundation krämen i handen innan du applicerar den, sen massera in den på samma sätt som man gör med vilken annan kräm som helst. Så sätter den sig bättre. För bästa resultat en primer först som skapar en bra grund. och även kanske ett matt puder på slutet.

4.

Gör ögon och ögonbryn först, börja inte med Foundation. Det är något jag själv brukar försöka komma ihåg då man av någon anledning gärna vill börja med just huden. Men sen får göra om den sen för man råkar kladda utanför när man gör ögonen sen.

Hår

1.

Sitt inte för mycket framför en fläkt!

2.

Ta på en jävla mössa om du har en dålig hårdag.


Förlåt men jag har seriöst inga vettigare hår tips. 😂❤


Gillar

Kommentarer