Att vara i sig själv med ptsd?!

Något jag verkligen försöker lära mig just nu är konsten att göra ingenting. Ni vet bara ligga ner på soffan ett tag och bara vara i mig själv en stund. Det är en sak som ingår i stresskrusen jag gick , att lära sig göra just detta.

Detta är seriöst något jag inte gjort på evigheter, jag har inte ens kunnat somna om jag inte haft en film eller ljudbok igång. Det närmaste jag kommit detta hittills är när ja lyssnat på guidade meditationer, eller när jag lyssnar på musik.

Och det gick väl inte helt som jag hade tänkt mig. Första gången gick bra då hittade jag också ett må bra ställe att visualisera mig in i. Men andra gången blev det inte als så, utan då fick jag istället ptsd flashbacks. Som självklart i sin tur gav mig en panikångest attack. Min ptsd har tydligen aldrig försvunnit, jag har bara hållt mig upptagen nog med att stressa ihjäl mig och få utmattningssyndrom på min ptsd.

Och jag måste ju lära mig att vara i mina egna känslor, och i mig själv trotts detta. Men nästan varje försök till att bara vara i mig själv , har bara gett mig panikångest nu. Så låt mig säga detta ord FUCK !

Och fuck och dra åt helvete till dom faktorer och/ eller personer bakom min ptsd. Och fan vad jag hatar dom ärr i mig som gör mig så rädd för vissa saker. Och alla dom situationer jag utsatt mig själv för utan någon som helst rädsla för mitt eget liv. Visa saker ångrar jag inte ens, visa ångrar jag. Men ändå inte för jag har lärt mig så mycket av det. Men jag vill så gärna bara vara hel igen. Och jag vill verkligen komma dit, frågan är bara vad är enklast att komma över tro ptsd eller utbrändhet ? vad tror ni ja tiden lär ju säga sitt, och jag lovar att berätta när jag själv vet. ❤

Denna låt motiverar mig att tro att allt helvete man fått erfara , har ändå gjort en till den man är idag. Finns ingen mening med ånger eller hat, bara lärdom och förmågan att växa och läka. Och ta tillvara på allt det som faktiskt betyder något för en, och behandla det med respekt och kärlek.❤

Gillar

Kommentarer