att Hitta sig själv

Att hitta sig själv, är verkligen något som är väldigt svårt i mellan åt. Man vet innerst inne alltid vem man är, men efter vägen kan man tappa så mycket. Man går liksom vilse på något sätt, det är hundra tusen tals intryck varje dag, så många olika vägar att välja. Och varje val har sin konsekvens för helheten.

Det är med andra ord kanske inte så konstigt, man känner sig förvirrad. Om man fokuserar för mycket på punkt A, ger man aldrig tillräckligt med tid för punkt B. Och vem är då jag till att förstå , vad jag ska lita på?

Som det ser ut just nu , är det en av dom största frågorna i mitt liv. Vad vill jag egentligen? vad brinner jag för mest? Om jag får göra en sak i resten av mitt liv , vad väljer jag?

Ärligt som det ser ut nu har jag faktiskt ingen aning. Jag har länge kanske hela mitt liv alltid svarat olika saker i den frågan. Och just nu påverkar min känsla av att inte veta vart jag hör hemma exakt allt, Även mina fritids intressen.

Det är dags att börja tänka och reda ut mig själv. Så jag sedan faktiskt kan svara på denna fråga utan ordet kanske!

Så svårt kan det väl egentligen inte vara, vad tror ni? Om ni hade valt en sak ni fick göra för resten av era liv, vad hade ni valt och är det just det ni gör idag?

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Vilken svår fråga. Måste man verkligen veta undrar jag. Huvudsaken är att man är nöjd här och nu kram

nouw.com/yasminegill
Jessiekaos
Jessiekaos,

det beror nog på det, är man nöjd med hur man har det så är det ju kanon bra. Men nu är ju jag inte nöjd , och jag syftar nog mest till just det man inte är nöjd med <3

nouw.com/jessiekaos
Jessiekaos
Jessiekaos,

om man är är nöjd så behöver man väl inte veta, men i mitt fall är väl ja inte det nöjd asså 😂

nouw.com/jessiekaos
Popprinsessan ,

Måste du veta redan nu? Måste du bestämma dig? Nej, det tycker inte jag! Gör det du tycker om just nu! Om det har ändrats om ett år så får du hantera det då!

www.popprinsessan.se
Mirre,

Ja du om man det visste och kunde få lite tissel tassel om ens framtid så man visste vad man skulle lägga energi på

sweetwordsbymirre.com
Fnulan,

Dom tankarna har man till och från. Jag har dock börjat landa och det är så himla skönt.

www.fnulan.se

Jag har ingen aning. Tänker du yrkesmässigt? Eller på det privata planet? Jag hade gärna velat jobba mer fritt med eget företag, att jobba dygnet runt är jag redan van vid med det yrke jag har idag. På det privata planet har också också drömmer, kanske starta hunduppfödning och liknande.

www.saramadeleine.se
Elina,

Svår fråga! Jag vet inte heller riktigt vad jag vill göra, men det är väl lite vad livet går ut på - att lista ut vad man vill. Vissa saker kan kännas rätt vid en tidpunkt och sedan vill man komma vidare med livet, vi utvecklas ständigt och det gör våra mål och drömmar också 😊

detkaosvikallarvardag.com
Mina,

Det är en av de svåraste frågorna i livet och svaret förändras genom åren känns det som. Jag vet vad jag skulle vilja jobba med, men jag är inte där och jag försöker nå dit. Det är däremot svårt.

Det viktigaste tror jag är att man trivs med det man gör för att må bra och man måste våga för att komma någonstans. Lyssna inåt och tro på dig själv i dina val. Kram ❤

Minasvarld.nu
Jessiekaos
Jessiekaos,

det har du så rätt i kloka ord , ska ta med mig dom <3

nouw.com/jessiekaos
Michelle
,

Då är ett tips att ta dag flr dag och att du lär känna dej själv genom utmaningar . Sp gjorde jag i min 23-5 års ålder för o hitta mig själv. Jag tänkte även vad är bra för mig i mitt liv. Är mina vänner bra osv för mig . Testa dej fram o se 😊

Jessiekaos
Jessiekaos,

ja alltid bra att försöka ta en dag i taget, men ibland känner ja mig nog lite otålig om jag ska vara ärligt, men det är väl också en sak jag bör träna på för mig skulle jag tro 😊 <3

nouw.com/jessiekaos
Diana Saelöen,

Det där är så svårt och kanske vill man inte göra samma sak för resten av sitt liv. Men man får väl tänka sisådär 5-10 år fram i tiden.

Men ändå viktigt att försöka hitta sig själv i vardagen och fundera över vem man är men också vem man vill vara.

nouw.com/fibrolivet
Jessiekaos
Jessiekaos,

exakt och det är just i alla dom frågorna jag står nu faktiskt <3

nouw.com/jessiekaos
Kamilla,

Att lyssna inåt och jobba med sig själv är kanon viktigt för att vi ska förstår hur och varför vi mår och gör som vi gör. Ha det bäst

kamillaskamera.com/
Jessiekaos
Jessiekaos,

det är det verkligen , detsamma <3

nouw.com/jessiekaos