Är jag tillbaka nu?

Oj nu har jag varit borta ett tag i från bloggen igen. Inte av någon egentligen anledningen mer än att det blev så. Heller inte skriva något als ett tag. Än att skriva halv hjärtade inlägg, som inte egentligen betyder något.

Jag vet inte kanske mycket vad jag vill här i livet alltid. Men att göra saker halv hjärtat har aldrig riktigt varit så jag vill göra saker. Ska det vara så ska det vara med hjärta och själ annars får det vara. Det är inte alltid en fördel att vara så heller. Helt ärligt kan det bli väldigt jobbigt för man känner sig lite som en bomber-rang i livet. Man flyger hit och dit i stormarna, allt efter känslornas alla väder.

Men förhoppningsvis är jag nu tillbaka i blogg stormen ett tag igen. Men ärligt jag kan aldrig lova något, inte ens till mig själv. För jag är nog ett opålitligt oväder till människa i mellan åt tycker jag nästan. I alla fall när det kommer till att flaxa runt lite här och där, utan att riktigt veta vart jag hör hemma, och vad jag vill. Jag är nog en ganska vilsen människa i mellan åt, men det kan ju knappast bara vara jag som känner så här i livet eller?

Gillar

Kommentarer