5 fakta om mig.

Nu var det ett tag, sen jag skrev en sån här lista med lite random fakta om mig själv. Och jag tycker verkligen såna här lär känna mig inlägg är så roliga att läsa. Så jag hoppas ni också tycker det för här kommer en liten sån här lista igenom om mig.

✨Typ 80 procent av kläderna i min garderob är i färgen svart.

✨Jag har svårt att vara stil med händerna, måste typ alltid hålla på och pilla på något. Och jag viftar väldigt mycket med händerna när jag pratar.

Jag ogillar verkligen onödigt tjafs och drama. Jag anser att man lite ska välja sina strider. Ibland känner jag att folk tjafsar i så oviktiga saker. Vissa kanske tror jag är konflikträdd, men så är inte riktigt hela sanningen. Jag vill helt enkelt inte engagerar mig i onödigt drama. Då lägger jag heller den energin på något annat. Men jag har långt ifrån problem att säga ifrån, om jag tycker något är fel tvärtom. Men som sagt onödigt tjafs och drama, försöker jag håll mig borta ifrån så gott det går.

All mat måste ha en sås till, enligt mig annars är det typ inte mat. Jag använder också väldigt mycket sås. Nästan så att det är sås med mat istället för tvärtom.

Jag gillar folk som vågar vara sig själv, som inte är rädd för att sticka ut. Och har mer svårt för folk som liksom bara följer strömmen. Man ska våga vara sig själv , alla andra finns redan.

Jag står för att jag är lite knäpp, och säger någon att jag är knäpp, svarar jag bara det vet jag väl att jag är. Och skulle någon inte gilla mig för den jag är. Är det deras val, man kan inte gilla alla, då är det bara att ogilla mig. Så umgås jag heller med dom som gillar mig för den jag är, och dom som är lika knäpp som jag haha. För ärligt lite knäpp måste man nog vara anser jag, för att stå ut i denna världen.

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Superkul att få lära känna dig lite mer 😃 Jag är likadan med såsen, det är ett måste till varje maträtt! 😃
nouw.com/aliciaklerkefors
Kamilla,
Svart är en av mina färger också och alltid varit. Jag som varit coopare och gillat både synt och depprock har väl det kvar sedan den tiden
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Jag har börjat tänkt så att tycker folk inte om mig för den jag är då är det så då ska jag inte vara vän med personen. Sås är alltid gott till maten😍
nouw.com/amandizan
Fnulan,
Men hallåååå är vi själasystrar eller? Det är ju mina ord helt och hållet. Superkul ju!!!
www.fnulan.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh men vad roligt vi är så lika ❤❤
nouw.com/jessiekaos
Madelena
Madelena,
Klart man ska vara lite knäpp. hur tråkigt är det inte annars??? 😊 Sås är alltid gott, men kan äta utan också
nouw.com/madelena
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Roligt att få läsa! Hahha sås med mat haha de är samma här 😍 de är ju tråkigt att vara normal ❤
nouw.com/juliaelisabeth
Jessiekaos
Jessiekaos,
där håller ja helt med, vem vill va som alla andra liksom, så tråkigt ❤
nouw.com/jessiekaos
Michelle
,
Gillar när folk uttrycker sina ord o känslor med händerna har en kompis som gör det och först va det ovant men jag tycker det är fint 😊
asemartensson
asemartensson,
Jag har också mkt svart. De är fint
nouw.com/asemartensson
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ja det är en underbar film 😍
nouw.com/linnealiebig
Junitjej,
Kul att läsa dina svar! Klart att man ska ha sås till maten!
www.junitjejen.se