Var ett tag sedan jag startade bloggen, så jag får väl ta tillfälle i akt att berätta lite om mig själv i ett första inlägg.

Jag är inte rädd att få smuts under naglarna, men för det pillar jag hemskt gärna inte i trädgården en onödigt varm sommardag. Ogillar väldigt mycket sommar och värme, så mig får du inte med till stranden. Däremot står höst och vinter högst upp på listan. Hur mysigt är det inte, och vem gillar inte att bygga snögubbar?

Jessica heter jag, 21 år och är bosatt nere i Skåne, i storbyn Sjöbo. Jag är bisexuell aningen tankspridd, möjligtvis dement (Alzheimers deluxe). Utbildad är jag till undersköterska, inom akutsjukvård. Men arbetar inom demensvården på ett korttidsboende. Träning ligger mig också varmt om hjärtat. Tränar boxning sedan tre år tillbaka. Enda sporten jag kan tänkas titta på, och syssla med. För övrigt så har jag en förkärlek för nallar, anser att målarböcker är en mänsklig rättighet och tycker att pyttipanna är en fruktansvärd tråkig maträtt.

Min fritid ägnas självklart åt mitt stora intresse, boxningen. Och är jag inte i träningslokalen och nitar säcken så leker jag troligtvis med mina tre systerbarn. Tre gangsters på 5, 2 och 1 år. Världens häftigaste och galnaste moster är jag. Jag tycker även om att läsa och skriva. Självbiografer och fantasy faller mig främst i smaken. Att gå ut på krogen/puben är inget för mig då jag hemskt gärna inte vistas i stora folksamlingar. Att fika kan man ju heller inte missbruka, Espresso House in my heart. Så vill du få pluspoäng; bjud mig på kaffe.

Övriga otroligt spännande saker om mig:

• Är blind på vänster öga

• Älskar tv/dator-spel

• Älskar drama och skräckfilmer.

• Smälter lite grann för korta tjejer.

• Och eftersom jag inte är den tjejiga tjejen så skulle aldrig få för mig att sätta på mig en klänning eller kjol. Här är det jeans, pikétröjor

och skjortor som gäller.

// jessiej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments