Här är mina nya favorit byxor, så jäkla sköna och samtidigt snygga, bott i dom den senaste veckan. Letat efter dom perfekta pantsen waay to long, men nu är dom äntligen mina!Kan köpas HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fyra arbetspass till avklarade och jag har överlevt. Känns så kul nu när jag börjat arbeta själv men samtidigt läskigt! Längtar tills jag kommit in i arbetet och hur man får lite bättre flyt på allting.
Annars då? Ledig dag idag och solen skiner till och från, så tänker nog ge mig ut på en springtur idag och sen ikväll blir det gym. Annars blir det bara chiiiiilll, är helt slut i både kropp och psyke haha, får iallafall lite mer energi av att röra på mig.

Vi har förresten börjat renovera lilla badrummet på nedervåningen. Så vi funderar och letar inspo på hur vi vill ha den. Skorstenen går ju precis där bakom så just nu håller vi på att knacka fram den för att se om det blir snyggt med en tegelvägg, antingen som den är eller om man ska måla den vit eller svart. Det återstår att se! 

Kram


Likes

Comments

Igår var det ju alla♡-dag. Jag och Adam åt toast och sen däckade vi båda på soffan och sov hela kvällen. Romantiskt av oss, ha-ha! Båda var helt slut.
Han hade iaf köpt rosor till mig och choklad som vi tryckte i oss innan vi somna🙈 tycker egentligen att det är en dag som är lite överdriven, det är ju det man gör för varandra alla dagar som spelar roll i det hela.

Nu är Henka och Hansson här en sväng, dricker kaffe och snackar skit.
Trevlans.

Likes

Comments

Ledig dag idag. Vaknade vid 11, det händer nästintill aldrig att jag kan sova så länge! Så det var nog precis vad jag behövde. Pysslat lite här hemma annars bara och ska dra iväg och träna nu. Adam står i stort sett och väntar på mig i hallen nu. Otåååålig.

Likes

Comments

I onsdags var vi ett gäng som drog på Kygo i globen. Wahwahwaa, alltså hur grymt var inte det!! Låt efter låt stod man där och var high on life 🙊

Annars då? Hade mitt sista intropass igår på jobbet, börjar alltså gå själv nästa arbetspass som är på tisdag.. där snackar vi om pirrigt! Den här veckan har varit en av den mest påfrestande veckor jag varit med om och både kropp och psyke är helt tomt på energi, så den här helgen ska jag bara vila, försöka komma ut och röra på mig lite och bara vara.

Likes

Comments

Fredag, ledig dag, innan jag fortsätter min intro i helgen! Börjar den med frulle och Greys. Idag blir det lite fix här hemma och ikväll kommer lite peeps över för att fira att jag tagit examen och fyllt år, Woaaa.

Tänkte försöka mig på att börja blogga igen, vet inte hur det kommer bli men jag hoppas att motivationen kommer fortsätta finnas. Känns som ett sätt att få en struktur i vardagen på något vis, iallafall hoppas jag det!


Likes

Comments