Det känns som att dessa väskor har vart trendiga hur länge som helst.

När jag var typ 13 år så var det många som gick runt med fake-versioner från Scorett. Nu på senaste tiden har jag börjat se fler och fler ha denna typ av väska igen. Jag personligen tycker att de är svin-snygga men känner att jag inte riktigt har budgeten för att köpa en äkta Stella väska. Jag började därför kolla runt lite på olika sidor för att hitta en snygg "kopia" som jag nu även klickat hem. Den jag beställt kommer från Veraldo, bilder på den kommer när jag fått hem den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Imorgon börjar skolan för mig igen efter ett mycket välbehövligt jullov. Jag kan ärligt säga att jag INTE längtat till skolans start men något som gör allt lättare är att jag bara har en termin kvar till STUDENTEN. Det känns sååå sjukt. Jag ser ljuset i slutet av denna tunnel så att säga. Nu gäller det bara att satsa på både skola och jobb, jag antar att det är värt de i slutändan.

Just nu sitter jag och tar ikapp lite skolarbeten som jag ligger efter med. Jag är verkligen inte den starkaste personen i skolan men det är inte något krav jag har på mig själv heller. Självklart vill jag lyckas och att det ska gå bra i skolan men så länge jag blir godkänd är jag glad då kraven på oss ungdomar idag är brutalt höga. Jag vet att jag kan lyckas även om jag inte har A i alla ämnen men det skulle kanske underlätta. Hur som helst har jag en del arbeten att ta igen idag så ska inte sitta här och skriva allt för länge...


Hur håller ni motivationen uppe när det gäller skolan och t.ex träning?

​På grund av bildbrist och att jag ser ut som sju svåra år nu när jag pluggar så får ni denna. 

Ändå galet hur bra bilder Iphone 7 tar!!!

Likes

Comments

Om det är en plats som jag verkligen vill besöka i år så är det Paris. Titta ut över staden från toppen av Eiffeltornet, besöka små fik och äta franska bakverk. Strosa runt på gatorna och bara mysa. Förstå vad härligt det skulle vara.

Det är i alla fall en dröm jag har.

Likes

Comments

Vi har precis påbörjat 2018! För det första är bara det helt GALET. Jag kan inte förstå hur snabbt tiden går. Min pappa har alltid sagt att ju äldre du blir desto snabbare går åren... Han är riktigt motiverande min far, eller hur? Anledningen till att jag berättade detta är för att jag nu börjar märka av det. Man hinner knappt blinka innan det är en ny månad, eller ja, en ny idag i alla fall.

Men i och med att vi får denna nystart som ett nytt år för många innebär så kommer också alla dessa nyårslöften som kanske en femtedel av alla lyckas hålla. Det är kul att man vill utmana sig själv och bli bättre på saker men jag är så trött på alla mål som sätts upp varje år men som man sedan väljer att lägga åt sidan. Jag har satt upp två nyårslöften i år.

1. Att må bra

2. Se det positiva i saker, istället för det negativa

Detta är två saker som jag insett är otroligt viktiga. Vi alla borde fokusera på vårt välmående och att vara glada och uppskatta våra liv mer än vad jag anser att vi gör idag. Hur många gånger har vi inte haft som nyårslöfte att börja träna och sluta äta allt som är onyttigt? Och hur många gånger håller de? Inte allt för länge. Om man tittar på gymmen så är det helt fullpackat nu i Januari men till påsk har hälften om inte fler gett upp. Jag tror på hållbara mål, tvinga inte dig själv till saker. Utmana dig själv, absolut. Men det måste finnas en realistisk gräns.


vad har ni för löften?

Likes

Comments

Välkommen hit säger jag till er, men även till mig antar jag.

Jag heter Jessica Wretling och är 18 år gammal. Jag bor några få mil utanför Stockholm tillsammans med min pappa. Anledningen till att jag valt att starta upp en blogg är för att jag anser att det är roligt att uttrycka sig i skrift samt att jag känner att jag har viktiga saker att säga. Jag är en tjej som, precis som många andra, går emot många av de ideal och kravs som ställs på oss människor idag. Det gäller allt ifrån utseende till hur man som person i allmänhet "ska" vara. Jag är även en mode och smink intresserad tjej som blot glad av att köpa nya saker. Det är inget jag tänker neka.


Varför ska du då läsa denna blogg kanske du tänker? Om jag hade ett klockrent svar så skulle jag nog säga det nu men helt ärligt, det är helt upp till dig. Det jag kan lova är att denna blogg är 100% ärlig och nästan 100% öppen. Jag kommer att skriva om saker som både är problematiska och tunga men även saker som är lättsamma och glädjande.

Häng med så ser vi vart detta slutar!Likes

Comments