Caroline Sandström har designat en liten kollektion för Rock & Blue som är så fin, favoriten är denna mockaskjorta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sandaler från Zara. Så jäkla goa va!

Likes

Comments

Hoodie från Weekday, tröja från Norgaard Paa Strøget, väska från J.W Anderson, skor från Acne och solglasögon från Gucci.

Ska bli så underbart med vår snart, att kunna ha öppna skor och tunnare jackor utan att frysa ihjäl. Jag älskar dessa skor från Acne och har beställt hem ett par snarlika från H&M, är så taggad på att få hem dom. Har velat ha en tröja från Norgaard Paa Strøget länge men har inte kunnat bestämma mig för färg, nu lutar det dock åt denna gröna eller en röd/blå. Såklart så har jag blivit kär i ytterligare en väska också, jag och väskor... Tror jag köpt 3 stycken bara denna månad.

Likes

Comments

Här är ett av mina fynd från mellandagsrean. Har velat ha ett par klassiska Chanel slingbacks länge nu så då är det ju givet att man slår till när man hittar ett par liknande på Zara för nästan inga pengar alls. Nu är det ju verkligen inte säsong för öppna skor tyvärr, men när det blir varmare ute kommer jag bära dom tillsammans med mom jeans och t-shirt. Nu ska jag däremot ta på mig uggsen och kämpa mig ut i denna sibiriska kyla och handla tacos! Typiskt fredagsmys coming up.

Likes

Comments

Alltså woooow säger jag bara. Klicka er in på The Socialite Family och scrolla bland hemma hos jobben om ni vill få inspiration så det räcker och blir över. Tips tips.

Likes

Comments

Om det är något jag behöver mer av i min lägenhet så är det lampor. Jag föll direkt för dessa två som jag hittade inne på ROOM butiken i Stockholm, givetvis svindyra... Den nedersta heter passande nog "Druvan" då den påminner om en vindruvsklase. Den skulle passa så fint på min byrå eller varför inte på golvet. Hatar att bli såhär kär i inredningsprylar eller kläder som är för dyra för att kunna införskaffa, så jag får väl fortsätta drömma.

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget hem från Stockholm där jag spenderat de senaste dagarna. Min syster bor numera i Värmdö så det blir en del resor hit. Vi har shoppat på mellandagsrean och trots väldigt mycket folk och trängsel så lyckades jag fynda en del fint! Visar er så småningom. Vi åt även på ett ställe som heter Budda Khan Teppanyaki i Mall Of Scandinavia som var fantastiskt gott! Maten kommer ut på ett rullband vid bordet och så får man plocka till sig det man vill ha och så mycket man vill. Det mesta var asiatiskt men fanns annat också, sushin med chilimayo och dumplingsen blev mina favoriter.

Likes

Comments

Likes

Comments

Drömmer om "Hava Chain Handbag" från Proenza Schouler denna regniga söndag.

Likes

Comments

Dessa bilder, som är tagna hos Pernille Teisbeck för Elle Decoration, ger mig så mycket inspiration! Ett hem helt i min smak. Nytt blandat med gammalt, färgglatt utan att bli för mycket, mässing och fiskbensparkett.

Likes

Comments