Stubbe!

Något att bjuda på till helgen kanske?
Kräver lite förberedelse men så enkelt och snabbt.
Jag rekommenderar att lägga ihop tårtan två dagar innan den ska serveras för att bli extra saftig.

Till 3-4 portioner:
9 rostbröd
2 dl crème fraîche
1 dl majonnäs
1/2 burk bostongurka
1/2 förpackning bredbar leverpastej

Garnering:
Skinka, citron, dill, tomater, gurka, Oliver, druvor, kiwi, paprika, räkor, ägg, ostrullar etc

Vispa ihop blandningen.
Lägg ut tre bröd i rad.

Bred ut fyllning så det täcker, lägg på bröd och mer fyllning.
Toppa med bröd.

Bred ut resterande fyllning på och runt om. Täck med skinka om du vill ha det.
Vill du ha sallad, gurka, ärtskott så vänta tills dagen den ska ätas

Plasta och ställ in i kylen.
Garnera dagen när stubben ska ätas.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg